Temnolasa ženska v vijoličasti majici, ki gleda na stran in se dotika svojih las
Oblikovanje las | Trendovske ženske pričeske

Oblikovanje pričeske za vse priložnosti z linijo izdelkov Taft Casual Chic

Predstavljajte si, da ste že skoraj zaključili delovni teden in že komaj čakate, da se boste v pižami sprostili na kavču in ob kozarcu vina gledali Netflix. Potem pa se pri vas nenadoma oglasi sodelavka, ki vas povabi na pijačo in zabavo, vas pa zagrabi panika! Z veseljem bi se odzvali povabilu, a vaši lasje niso pripravljeni in nimate časa, da bi šli domov ter oblikovali primerno pričesko.

Temnolasa ženska z valovitimi lasmi gleda v objektiv
© Schwarzkopf

Ti ljubki kodri so primerni tako za delo v pisarni kot tudi za nočno življenje

Kaj če bi bili vaši lasje vedno urejeni in pripravljeni na vse izzive? Skoraj nepredstavljivo, kajne? Le redki imajo ves čas na voljo frizerja. Predstavljajte si, da se vam ni treba nič bolj zgodaj zbuditi, saj morate na lase nanesti le majhno količino izdelka in že ste ustvarili popoln videz za ves dan in vso noč. S popolno oblikovanimi lasmi, ki ostanejo na svojem mestu, vam naslednjič, ko vas povabijo ven, ne bo več treba oklevati. 

Domislili smo se dveh pričesk, ki povsem ustrezata temu opisu. V nadaljevanju vam bomo razkrili, kako oblikovati ti pričeski in katere izdelke uporabiti.

 

Kratki lasje: Ljubki in kodrasti

Temnolasa ženska z valovitimi lasmi, ki v roki drži peno Taft Casual Chic Air-Dry
© Schwarzkopf

Pena za lase Taft Casual Chic Air-Dry bo poskrbela za razkošen volumen

Če imate kratke lase, ki so vedno malo valoviti, imate srečo! To pričesko lahko zelo hitro oblikujete, ko zjutraj le s težavo vstanete iz postelje. Pričeska je dovolj lahkotna, da jo lahko nosite čez dan, ko ste v pisarni ali na kosilu s prijatelji, obenem pa lahko deluje elegantno, ko jo združite s fino jopico ali blazerjem za večerno zabavo. Tako lahko ustvarite ta čudovit videz: 

  1. Majhno količino pene Taft Casual Chic Air-Dry iztisnite na dlan. 
  2. Peno enakomerno razporedite po laseh. Za lažji nanos nagnite glavo naprej, s čimer boste poskrbeli tudi za večji volumen.
  3. Lase osušite na zraku ali jih oblikujte po želji. Stilski videz lahko dodatno nadgradite z uporabo suhega spreja Taft Casual Chic Texturizing, ki bo vašim lasem v trenutku podelil čudovito teksturo in obliko brez neprijetnega občutka, ki ga običajno ustvarijo teksturni spreji.
Temnolasa ženska z vijoličastim suknjičem gleda v objektiv
© Schwarzkopf

Si predstavljate, da se urejate za večerno zabavo in vam ni treba skrbeti glede pričeske? Čudovito!

Ta stilski videz lahko ustvarite na suhih ali vlažnih laseh, zato vam ni treba porabiti cele večnosti za jutranjo sušenje s sušilnikom.

Dolgi lasje: Skuštrana pričeska

Ženska z valovitimi blond lasmi, ki se smehlja v objektiv
© Schwarzkopf

Skuštrani lasje so odličen kompromis, saj so primerni tako za običajen vsakdan kot tudi za večerno zabavo

Če imate nekoliko daljše lase in iščete ideje za stilsko oblikovanje pričeske, ki bo primerna tako za običajen vsakdan kot tudi za večerno zabavo, imamo rešitev za vas. Poletno valoviti lasje so popolna izbira, ki je še posebno ljubka, če imate frufru kot Farrah Fawcett. Predstavljamo vam enega izmed načinov za stilsko oblikovanje skuštrane pričeske: 

 

  1. Pred spanjem vlažne lase spletite v več posameznih kitk in jih pritrdite z gumico. 
  2. Naslednje jutro odstranite gumice in kitke nežno razpletite. Nato jih ločite, a jih pod nobenim pogojem ne razčešite, saj boste v nasprotnem primeru uničili valovit videz.
  3. Ko boste zadovoljni z videzom svojih las, uporabite manjšo količino laka Taft Casual Chic Lightweight Hairspray (nanesite z razdalje približno 25 cm). Ta vsestranski izdelek vašim valovitim lasem omogoča, da se svobodno premikajo, obenem pa zagotavlja obstojnost pričeske do 24 ur. 
  4. Priporočamo, da na koncu na pričesko nanesete meglico Taft Casual Chic Fragrance & Shine Mist, ki bo poskrbela za dolgotrajen lesk in čudovit cvetlični vonj.
© Schwarzkopf

Stilsko oblikovanje vaših las zaključite z meglico Taft Casual Chic Fragrance & Shine Mist za dodaten lesk, ki se bo ohranil ves dan

Nasvet

Če svojih las ne želite spletati, vam predstavljamo nekaj drugih načinov za stilsko oblikovanje poletnih valovitih las kot na primer z uporabo kodralne palice ali slanega spreja.

Odkrijte: