Moški z dolgimi lasmi in klobukom, ki igra na kitaro
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Trenutno priljubljene moške pričeske

Moški imajo pri izbiri trendovske pričeske na voljo nešteto možnosti. V nadaljevanju vam bomo zaupali, katere pričeske so trenutno najbolj priljubljene in kaj jih naredi tako posebne.

Čeprav se trendovske pričeske nenehno spreminjajo, nekatere moške pričeske ostanejo vedno v modi. Trenutno najbolj priljubljene moške pričeske so moderne, kljub temu pa imajo v sebi tudi nekaj brezčasnega. Številne smo namreč videli že kdaj v preteklosti. Vse, kar je v določenem obdobju priljubljeno, se prej ko slej vrne v svet mode. Enako velja tudi za številne stilske videze.

Kaj je značilno za trenutno priljubljene pričeske?

Najbolj priljubljene pričeske so lahkotne in razigrane ter ne preveč dosledno oblikovane, stilsko oblikovanje pa je povsem enostavno. Trenutno so še posebno priljubljene pričeske z dolgimi lasmi – oziroma vsaj z daljšimi. To ne preseneča, saj so dolgi valoviti lasje videti čudovito, poleg tega omogočajo pestro raznolikost in stilsko izraznost. Za to pričesko potrebujete goste lase in ustrezno negovalno rutino. Ključ do pravilne nege je enostaven, saj potrebujete samo ustrezen šampon. Nasvet: Enkrat tedensko na lase nanesite dragoceno masko – hvaležne vam bodo predvsem vaše konice.


V naši galeriji vam predstavljamo priljubljene moške pričeske in nasvete za stilsko oblikovanje.

Sedem trendovskih pričesk za moške