Moški z ekstremno gobico
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Ali bi se odločili za ekstremno različico gobice?

Ekstremna gobica je ena najbolj modernih pričesk za moške, vendar zanjo potrebujete nekaj poguma. Nagrada za vse tiste, ki si upajo, je prepoznavnost. Predstavljamo vam najbolj trendovsko moško pričesko za poletje 2017. Povedali pa vam bomo tudi, komu pristaja in kako jo stilsko oblikovati. 

 

Obstajajo pričeske, ki jih lahko nosi skoraj vsak moški. Ena izmed njih je capri, ki zagotovo spada med večne klasike. Med najbolj priljubljene zagotovo spada tudi velik pramen (griva) na zgornjem delu lasišča. Potem pa je tu še nekaj zelo posebnih pričesk, med njimi tudi gobica. To pričesko sicer dobro poznamo, saj jo je marsikdo imel že v otroštvu. Toda takrat ni bila tako zelo priljubljena, medtem ko je sodobna različica nadvse moderna.

Tako je videti gobica v sodobni preobleki

Pri aktualni različici so zgornji lasje na celotnem lasišču postriženi povsem enakomerno in na enaki dolžini, na sprednjem delu pa segajo do obrvi. Lasje ob straneh in na zadnjem delu lasišča so kratko postriženi. Zveni nenavadno? Tudi je, zato za tak stil vsekakor potrebujete tudi nekaj poguma. Ekstravaganten videz to pričesko spremeni v prav posebno kreacijo, ki je primerna za kreativne poklice. Najlepše pristaja samozavestnim mladim moškim sredi dvajsetih in tridesetih, ki jih ni strah preizkusiti drznih kreacij. Čeprav je ekstremna gobica zelo zanimiva, ne deluje preveč resno. Če se ne ukvarjate z umetnostjo ali pa delate v galeriji, vam svetujemo, da si omislite nekoliko mehkejšo različico. V tem primeru so zgornji lasje srednje dolžine in rahlo stopničasto postriženi.

Stilsko oblikovanje

Stilsko oblikovanje gobice ne zahteva veliko truda. Lase umijte, nato pa nanje nanesite sprej za zaščito pred toplotnimi učinki in jih osušite s sušilnikom. Moderna gobica ne zahteva povsem gladko počesanih las, zato so ti lahko tudi rahlo skuštrani. Na koncu uporabite malo stilskega voska, ki ga segrejete med prsti in porazdelite po zgornjih laseh. Prepričani smo, da boste dobili številne komplimente.