Ženska na polju sivke
Oblikovanje las | Trendovske pričeske 2018

Naravna lepota: Nasveti za oblikovanje skuštrane pričeske

Ste sproščeni, preprosti in obožujete naravno lepoto? Lase najraje nosite spuščene ali oblikovane v preproste pričeske? Potem je skuštrana pričeska prava izbira za vas. V nadaljevanju vam razkrivamo, kako lahko z razigrano figo in s skuštranimi kitkami ustvarite čudovit stilski videz.

 

Manj je več. Ta rek velja tudi pri trendovski pričeski z naravnim videzom. Velja pravilo: Naraven make-up, preprosta pričeska in umirjena oblačila. Tako bo izstopala vaša naravna lepota. Pustite, da vaši zdravi in močni lasje lahkotno padajo čez ramena, ali pa jih enostavno oblikujte v skuštrano figo. Pri tem je pomembno, da dosežete čudovit ''nepopoln'' stil, ki deluje nadvse popolno. V nadaljevanju boste izvedeli, kako to dosežete.

Naraven videz s kitko v obliki ribje kosti in skuštrano figo

Hitra, enostavna in simpatična: S temi besedami bi lahko opisali pričesko v naravnem videzu.

 

Razigrana figa in lahkotno spletena kitka, npr. v obliki ribje kosti, sta popolni pričeski, če želite ustvariti tak stil.

 

Pri tem ne smete pozabiti na lasne konice, ki potrebujejo posebno pozornost. Svetujemo vam redno uporabo seruma, navsezadnje je pri tem stilu najpomembnejše, da imajo konice zdrav videz.

Naravna ženstvenost z romantičnimi valovitimi lasmi

Čeprav je pri tem stilu pomembna naravna lepota, morajo lasje ohraniti negovan in urejen videz. Na ta način se boste spremenili v pristno lepotico in poudarili lepoto svojih las. Zato morate v prvi vrsti poskrbeti za pravilno nego. Pomembno je, da so lasje hidratizirani, saj bodo tako ostali zdravi, močni in sijoči.

Naravna lepota s preprostim make-upom

Pri naravnem stilskem videzu je pomembno, da poudarite svoje najlepše atribute.

 

Vaše oči bodo zasijale že z majhno količino maskare in s senčili v naravnih ali pastelnih odtenkih. Ustnice lahko povsem enostavno poudarite z naravnimi odtenki ali rožnato.

 

Tudi pri modnih dodatkih velja načelo ''manj je več''. Zadoščata že prefinjena ogrlica ali zapestnica. Ne pozabite: Ključnega pomena je naraven videz.