Nevesta z dolgimi, valovitimi rjavimi lasmi, ki so oblikovani na eno stran
Oblikovanje las | Poroka

Najlepše poročne pričeske

Se boste kmalu poročili in še vedno iščete pravo pričesko? V nadaljevanju vam bomo predstavili naš navdihujoč izbor najlepših pričesk za ta poseben dan in najpomembnejše nasvete, ki jih morate upoštevati pri načrtovanju poročnega stilskega videza.

Poroka je dan, ko želite biti čudoviti in se želite tako tudi počutiti. Za to potrebujete pravega moškega, čudovito obleko, popolno lokacijo in ustrezno pričesko. Popolna pričeska namreč zaokroži poročni videz, a profesionalno oblikovanje pričeske lahko postane precej drago. Če vam gre stilsko oblikovanje pričesk dobro od rok, vam svetujemo, da jo oblikujete kar sami. S pomočjo prijateljice in pravega spreja za lase vam bo to uspelo povsem enostavno.

V naši galeriji vam predstavljamo najlepše poročne pričeske in nasvete o stilskem oblikovanju.

V nadaljevanju boste izvedeli vse, kar morate vedeti o poročnih pričeskah, predstavljamo pa vam tudi najlepše pričeske z nasveti za stilsko oblikovanje.

Katera pričeska bo najlepše pristajala poročni obleki?

Lahkotno speta visoko speta pričeska v skuštranem stilu bo čudovito pristajala romantičnim oblekam iz tila in čipke. Če ste se odločili za preprosto, klasično obleko, si lahko omislite zglajeno pričesko s povsem gladko počesanimi lasmi. Čudovit kontrast lahko ustvarite tako, da spuščene lase z razkošnim volumnom kombinirate s preprosto, oprijeto obleko. Pričeske z naravnim videzom, kot so lahkotna visoko speta pričeska in kitke, pridejo najlepše do izraza v kombinaciji z romantičnimi, pravljičnimi oblekami.

Priprave za popolno poročno pričesko

Da bi se izognili napetosti in stresu na poročni dan, preizkusite make-up in pričesko že pred poroko in si pripravite ustrezen načrt.

 

Štiri tedne pred porokoa 

Mesec dni pred poroko je pravi čas za novo pričesko ali barvo las. Nasvet: Večje stilske spremembe si raje omislite prej, saj vam tik pred poroko lahko zmanjka časa za popravke, če z novo podobo ne boste zadovoljni. Za izbiro poročne pričeske si vzemite dovolj časa. Nasvet: Izberite pričesko, ki se bo lepo skladala z obleko. Če vam bo pričesko oblikoval profesionalni stilist, mu pokažite fotografijo poročne obleke. Tako bo vaša končna podoba popolnoma usklajena. Pomembno je, da se za obisk dogovorite pravočasno.

 

Tri tedne pred poroko 

Če ste že izbrali svoj stilski videz za poroko, je zdaj čas za testni obisk pri frizerju. Če vam pričeska ne bo všeč, vam bo ostalo dovolj časa, da jo še dodatno izpopolnite. ''Generalko'' pred poroko vam priporočamo tudi, če si boste pričesko stilsko oblikovali sami ali s pomočjo prijateljice.

 

Dva tedna pred poroko 

Ni lepšega kot lasje s sijočim in svežim leskom. Najboljši čas za osvežitev barve (če si lase barvate) je 14 dni pred poroko. Ne tvegajte po nepotrebnem in ostanite pri svojem najljubšem in že preizkušenem barvnem odtenku.
 

En teden pred poroko 

Pokličite frizerja, da se prepričate, ali vaš termin še velja. Če si pričesko oblikujete sami, je zdaj čas, da si priskrbite vse, kar potrebujete: peno, sprej za lase, vosek in pripomočke za stilsko oblikovanje.
 

Dan pred poroko 

Lase si umijte dan pred poroko, saj bodo tako oprijemljivejši, stilsko oblikovanje pa bo enostavnejše. Glavo nagnite naprej, lase osušite s sušilnikom in vtrite nekaj pene za stilsko oblikovanje. Na ta način boste zagotovili popolno podlago za stilsko oblikovanje. Če vam bo pričesko oblikoval profesionalni frizer, se pozanimajte, kdaj je najboljši čas za umivanje las.