Svetlolasa ženska z daljšim pažem
Oblikovanje las | Paževske pričeske

Daljši paž: Vsestranska stilska pričeska

Klasične pričeske, kot na primer daljši paž, so brezčasne, prilagodljive in stilske. Odkrijte, zakaj je ta pričeska tako priljubljena in kako jo lahko stilsko oblikujete.

Daljši paž je postal prava klasika – ostaja nepogrešljiva modna smernica, zato se mu ne bomo nikoli odpovedali! Tudi v letu 2019 je paž z daljšimi lasmi na vrhu seznama pričesk, ki jih enostavno morate preizkusiti. Toda zakaj je tako priljubljen? To je povsem jasno: Predvsem zaradi svoje prilagodljivosti. Ponuja pa še veliko več.

Daljši paž

Pričeska, ki sega do višine brade (paž s klasično dolžino) ali do višine ramen.

Osem prednosti daljšega paža

  • Primeren je za vse tipe las.
  • Popolna pričeska za prehodno obdobje.
  • Prava dolžina las za čudovite visoko spete pričeske.
  • V trenutku vam podeli mladosten videz.
  • Številne različice: Od glamurozne (s povsem gladko počesanimi lasmi) do lahkotno razigrane (z valovito strukturo).
  • Stilsko oblikovanje v nekaj preprostih korakih.
  • Vedno v skladu z najnovejšimi modnimi smernicami.
  • Paž je pojem za klasično pričesko!

 

Komu daljši paž odlično pristaja?

Ženska s svetlo rjavimi lasmi, oblikovanimi kot daljši paž

Je paž po vašem mnenju prekratek? Poskusite daljši paž, ki pristaja vsakomur

To je pričeska, ki pristaja skoraj vsaki ženski, ne glede na strukturo las, obliko obraza in modni stil. Prav zato ga obožujemo!

Ovalna oblika: Ženske z ovalno obliko obraza imajo veliko srečo v življenju, saj jim pristajajo skoraj vse pričeske. Daljši paž lepo poudari harmonijo enakomerne oblike glave, lasje z dolžino do ramen pa še toliko bolj poudarijo prelepe vitke poteze. Nasvet za stilsko oblikovanje: Omislite si sredinsko prečo ali daljši frufru.


Okrogla oblika: Če imate okroglo obliko obraza, vam priporočamo stopničasto postriženi daljši paž. Stopničke na zgornjem delu glave ustvarijo volumen, s čimer spremenijo razmerje in tako optično podaljšajo obraz. Nasvet za stilsko oblikovanje: Odlično vam bo pristajal daljši paž s subtilno stransko prečo ali daljšim frufrujem, počesanim na eno stran.


Oglata oblika: Če imate oglate poteze obraza, potrebujete mehke linije, ki bodo ustvarile kontrast. V tem primeru vam bo lepo pristajal daljši paž s stopničkami in resicami, ki obkrožijo obraz in mu podelijo mehke linije. Nasvet za stilsko oblikovanje: Valovita struktura bo vnesla lahkotnost in razigranost.


Daljši paž je vsestranska pričeska. Odkrijte najlepše različice v naši galeriji: