Rjavolaska z lasmi, spetimi v čop, z razkošnim volumnom na temenu
Oblikovanje las | Nasveti in triki

Volumen je nazaj! Preverite, kako ga lahko ustvarite tudi sami

Ste vedno želeli imeti sijoče lase z razkošnim volumnom, a vam težnost tega ni dovolila? Imate dovolj nenehnega tupiranja? Na srečo obstaja način, kako lahko lasem podelite večji in dolgotrajen volumen. Predstavljajte si, da vam ni treba nenehno hiteti v kopalnico in si popravljati pričeske. Nova linija izdelkov Taft Volume je zasnovana posebej za bujne pričeske – tako je poimenovana z razlogom! V nadaljevanju vam predstavljamo linijo Taft Volume in postopna navodila za oblikovanje popolne, živahne pričeske z bogatim volumnom, o kateri ste vedno sanjali.

Rjavolaska z lasmi, spetimi v čop, z razkošnim volumnom na temenu
© Schwarzkopf

Ustvarite pričesko z natupiranimi lasmi in še več volumna – možnosti so neskončne

Nova linija izdelkov Taft Volume

Zdaj že veste nekaj malega o liniji Taft Volume, toda katere izdelke vključuje in kako poskrbijo za obljubljeni volumen? Izdelki so primerni za vsak tip las, linija Taft Volume pa za razliko od drugih izdelkov, ki vaše lase naredijo trde, zagotavlja naravno gibanje las s 24-urnim učinkom. V nadaljevanju vam predstavljamo posamezne izdelke za večji volumen.

Izdelek Taft Volume na svetlo modri podlagi
© Schwarzkopf

Lahko se zanesete na novo linijo Taft Volume, ki bo poživila videz vaših las

Puder Taft Volume: Puder zagotavlja takojšen in dolgotrajen volumen. Edinstvena, breztežna formula poskrbi za poudarjeno teksturo na vsakem pramenu in ustvari izjemen volumen vse od korenov, brez zlepljenosti. Preprosto ga vtrite v korene, enakomerno porazdeljeni mikrodelci v pudru pa bodo lasem podelili strukturo in absorbirali del sebuma. Na ta način bodo lasje postali živahno voljni in veliko bolj ukrotljivi. 

Lak za lase Taft Volume: Formula laka Taft Volume vsebuje več kot tri milijone molekul kolagena in molekul za večji volumen, ki vaši pričeski zagotovijo voljnost ter živahen volumen! Poleg tega lase zaščiti pred izsušitvijo, ne da bi jih pri tem obtežil. Vaša pričeska bo obstojna ves dan, brez zlepljenosti ali vidnih ostankov na laseh.

Pena Taft Volume: Tako kot lak tudi pena vsebuje nekaj milijonov molekul kolagena, ki poskrbijo za učinek razkošnega volumna. Formula pomaga pri preprečevanju izsušitve las, obenem pa jim nudi izjemen volumen. Peno preprosto nanesite na vlažne lase in jih za večji učinek osušite s sušilnikom. Izpiranje ni potrebno. Pena Taft Volume je sestavljena iz 92 odstotkov sestavin naravnega izvora. Med temi je tudi krompirjev škrob, ki zagotavlja neverjetno učinkovitost izdelka in dolgotrajno obstojnost. Popolnoma sintetične sestavine, ki ustvarijo tanek film na laseh, smo nadomestili z razgradljivimi sestavinami (med njimi je tudi krompirjev škrob), zaradi katerih je izdelek ne le bolj trajnosten in okolju prijazen, temveč dokazano olajša stilsko oblikovanje las.

Kako do bujne pričeske z izdelki Taft

Rjavolaska z bujnimi lasmi, oblečena v plašč bež barve
© Schwarzkopf

Čudovito valoviti lasje s pomočjo izdelkov Taft

Ste pripravljeni na volumen, kot ga še niste videli? Preprosto sledite naslednjim korakom za pričesko z razkošnim volumnom, ki bo nedvomno pravi magnet za poglede

1. korak: Peno Taft Volume Mousse vtrite v lase, osušene z brisačo.

2. korak: Za intenzivnejši učinek lase osušite s sušilnikom.

3. korak: Na korene dodajte puder Taft Volume.

4. korak: Za še več volumna in obstojnosti na lase nanesite še lak za utrjevanje Taft Volume.

Lasje brez leska in volumna bodo s pomočjo nove linije Taft Volume postali stvar preteklosti. Preprosta in hitra uporaba omogoča, da zjutraj v le nekaj minutah dosežete razkošen videz, ki se bo ohranil ves dan. 

 

Za druge privlačne pričeske, ki jih lahko oblikujete z izdelki Taft, kot so napol visoko speta ali nizko speta figa in nežno valoviti lasje, preverite druge članke na naši spletni strani.