Ženska v pižami, ki stoji pred ogledalom in si češe svoje dolge temno blond lase
Nega las | Zaščita

Čudežno sredstvo: Tretma v obliki spreja brez izpiranja za vaše lase

Če so vaši lasje brez leska in jih po umivanju komaj razčešete, najverjetneje hrepenijo po nežni in ljubeči negi. Na pomoč prihaja tretma v obliki spreja brez izpiranja!

Kaj je tretma v obliki spreja brez izpiranja?

Mlada ženska, ki si ogleduje svoje dolge, mokre temno rjave lase

Tretma v obliki spreja brez izpiranja zagotavlja takojšnjo nego

Šampon uporabljamo tako rekoč vsi. Regenerator je po uporabi takoj za njim, medtem ko uporaba različnih tretmajev za nego las ni tako pogosta. Zakaj? Po navadi je za učinkovitost tretmajev potrebnega kar nekaj časa. Za najboljše rezultate je treba tretmaje, ki se izpirajo, pustiti delovati vsaj nekaj minut, če ne celo čez noč. Prav zato smo tako navdušeni nad sprejem oziroma regeneratorjem brez izpiranja! Zagotavlja namreč intenzivno nego, poleg tega pa vam uporaba ne bo vzela več kot minuto vašega časa. Spreja brez izpiranja ni treba vtirati ali ga izprati po določenem času. Preprosto ga popršite po laseh, nato pa pustite delovati. Tako boste lasem namenili vse potrebne hranilne učinkovine.  

Kakšna je razlika med regeneratorjem in tretmajem v obliki spreja brez izpiranja?

Pri umivanju las s šamponom se povrhnjica odpre, zato je zelo pomembno, da uporabimo še regenerator, ki hrapavo povrhnjico ponovno zapre oziroma jo zgladi. Posledično so lasje bolj gladki in sijoči, obenem je lažje tudi razčesavanje. Zaradi zglajene povrhnjice se v laseh ohrani več vlage, kar je še posebno koristno za suhe lase.

 

Sprej brez izpiranja za razliko od regeneratorja vsebuje visoko koncentrirane sestavine, kar omogoča globinsko nego in popolno zaščito pred zunanjimi stresnimi dejavniki, kot so UV-žarki in vročina.


Zakaj vaši lasje potrebujejo tretma v obliki spreja brez izpiranja?

Mlada ženska, ki nanaša tretma v obliki spreja brez izpiranja na svoje dolge, mokre rjave lase

Suhe konice? Navdušene bodo nad dodatnim vlaženjem, ki ga zagotavlja sprej brez izpiranja

Uporaba regeneratorja, bodisi da izberete regenerator z izpiranjem ali sprej brez izpiranja, je bistvenega pomena za nego vaših las. Medtem ko šampon in regenerator čistita ter negujeta lasno povrhnjico, tretmaji brez izpiranja lasem posredujejo hranilne učinkovine in s tem omogočajo intenzivno nego.


Vsekakor lasem privoščite globinsko nego, še posebno če si puščate dolge lase. Tako bodo ti odpornejši, saj bodo konice negovane in navlažene, zato ne bodo v tolikšni meri nagnjene k cepljenju in lomljenju.
 

Kako uporabljati tretma v obliki spreja brez izpiranja?

Se vam zdi, da vaši lasje potrebujejo tretma v obliki spreja brez izpiranja? Navodila za uporabo:

 

  1. Šampon in regenerator uporabite kot po navadi.
  2. Lase nežno osušite z brisačo, pri čemer jih ne drgnite preveč.
  3. Sprej nanesite na lase z razdalje 15 centimetrov. Za najboljši rezultat priporočamo, da sprej popršite deset- do petnajstkrat, vendar pa je količina odvisna tudi od dolžine las.
  4. Nežno razčešite lase.
  5. Pričesko oblikujte kot po navadi.

 

Za optimalen rezultat postopek ponovite vsaj enkrat na teden.
 

Odkrijte: