Moški pod tušem telefonira, si umiva zobe, se obrije in se tušira
Nega las | Moški

Kdo pravi, da moški ne morejo opravljati več nalog hkrati?

Multitasking – sposobnost opravljanja več kot ene naloge ali aktivnosti hkrati. Čeprav je bilo prvotno rečeno, da moški ne morejo opravljati več nalog hkrati tako dobro kot ženske, se zdi, da ni dovolj dokazov, ki bi podpirali to trditev! Torej, dragi moški, »multitaskajte«, kolikor želite! Z opravljanjem več nalog hkrati boste prihranili ogromno časa. Tako lahko med gledanjem televizije ocenjujete teste, oddate več naročil za hrano hkrati ali pa si med prhanjem umijete zobe. No, če smo ravno pri prhanju ...

Moški se tušira, telefonira in si z masko na obrazu umiva zobe.
© Schwarzkopf

Upajmo, da je mobilni telefon vodoodporen!

Glavni namen prhanja je, da se umijemo, a se številni prhajo zato, da se osvežijo in zbudijo pred službo, nekateri pa v tem vidijo odličen način sproščanja po napornem dnevu. Kabina za prhanje za mnoge pomeni več kot le prostor za umivanje. Če naštejemo le nekaj drugih stvari, ki se dogajajo pod prho:

 

  • Britje
  • Umivanje zob
  • Čiščenje kabine za prhanje
  • Petje
  • Brskanje po spletu

 

Raziskava združenja za zobozdravstveno zavarovanje v ZDA Delta Dental kaže, da si štirje odstotki Američanov umivajo zobe pod prho – to je kar 13 milijonov ljudi!

Tudi petje je lahko odlično za sproščanje napetosti, čeprav morda ne za ljudi, s katerimi živite. 60 odstotkov ljudi priznava, da pojejo pod prho. Razlog za to bi lahko bil ta, da se pod prho sprostimo, naši možgani pa pri tem sprostijo dopamin, ki spodbudi našo kreativno žilico.

Šampon za vse tiste, ki obožujete multitasking

Najljubša pesem že doni iz vodoodpornih zvočnikov, zobna krema je pripravljena na zobni ščetki, manjka le še šampon. Ali ne bi bilo neverjetno, če bi lahko uporabili en sam izdelek za lase, obraz IN telo? To je mogoče z novim šamponom za moške Schauma 3v1!

Moški drži steklenico šampona Schaum 3in1, namočeno pod tušem
© Schwarzkopf

Šampon Schauma 3v1 za moške se lahko uporablja za umivanje las, obraza in telesa!

Tako kot vsi zaupanja vredni izdelki Schauma so šamponi 3v1 obogateni z mikrohranili, ki so znana po svojih krepilnih in obnovitvenih učinkih. Očistili bodo vaš obraz in telo ter temeljito navlažili lase, vi pa se boste počutili sveže in čisto. Zanesete se lahko na to, da bodo poskrbeli za močne in zdrave lase od korenov do konic.

Tri različice

Steklenica šampona Schuam 3in1
© Schwarzkopf

Šampon z morskimi minerali in aloe vero Schauma 3v1 za zadrževanje vlage in svežino

Šampon z morskimi minerali in aloe vero Schauma 3v1 – za hidratacijo in svežino. Sestavine naravnega izvora vključujejo aloe vero, ki je znana po svojem vlažilnem učinku, morski minerali pa okrepijo vaše lase in preprečijo nastanek poškodb.

Steklenica šampona Schuam 3in1
© Schwarzkopf

Šampon z ogljem in glino Schauma 3v1 za globinsko čiščenje

Šampon z ogljem in glino Schauma 3v1 – za globinsko čiščenje. Sestavine naravnega izvora vključujejo oglje, ki nase veže umazanijo, in glino, ki je bogata z minerali.

Steklenica šampona Schuam 3in1
© Schwarzkopf

Šampon z meto in limonsko travo Schauma 3v1 proti prhljaju in za občutljivo lasišče

Šampon z meto in limonsko travo Schauma 3v1 – proti prhlju in za občutljivo lasišče. Sestavine naravnega izvora vključujejo meto in limonsko travo, ki sta znani po svojem pomirjujočem učinku.

S temi hranilnimi veganskimi izdelki boste lahko prihranili čas, hkrati pa boste poskrbeli za nežno nego svojih las, obraza in telesa.

 

Če se vam kdaj mudi, uporabite enega izmed šamponov Schauma 3v1 in ne bo se vam treba odpovedati ničemur v svojem ritualu umivanja. Zakaj bi kar koli preskočili, če lahko prihranite čas?

Odkrijte: