Rjavolaska se nasmehne v kamero in se dotakne njenih kodrov
Nega las | Čudoviti lasje

Navodila za dnevno uporabo olja za lase

Uporaba olja za lase prinaša številne prednosti. Ta čudežni izdelek ne le da lasem zagotavlja potrebno hidratacijo, temveč tudi preprečuje izpadanje in nastanek prhljaja, okrepi lase ter jim podeli čudovit, sijoč lesk. Za razliko od drugih negovalnih izdelkov lahko olje uporabljate na dnevni ravni, kar pomeni, da boste zdrav videz las dosegli v izjemno kratkem času. Predstavljamo vam popolno olje za lase, ki ga preprosto morate preizkusiti.

Rjavolaska se nasmehne v kamero in se dotakne njenih kodrov
© Schwarzkopf

Olje Gliss Daily Oil Elixir vam bo vsak dan pričaralo nasmeh na obraz.

Predstavljamo olje Gliss Daily Oil Elixir

Linija Gliss Oil Nutritive predstavlja izjemno rešitev za obnovo las v obliki olja za vsakodnevno uporabo. Hranilna formula je obogatena z oleinsko kislino in oljem marule. Se sprašujete, zakaj sta ti sestavini tako posebni? Oleinska kislina vlaži in nahrani lase tako, da jih zaščiti s posebnim slojem, ki vlago zapre v notranjost lasne strukture in s tem preprečuje izgubo vode. Poleg tega ima antioksidativno lastnost, ki je ključnega pomena pri zdravi rasti lasnih mešičkov. Druga sestavina, olje marule, nahrani lase od korenov do konic, ne da bi jih pri tem zmastila. Poleg tega vlaži lase in preprečuje izgubo vode, kar je še posebej koristno za poškodovane, lomljive ali suhe lase

Tri plastenke olja Gliss Daily Oil Elixir na polici z belim ozadjem
© Schwarzkopf

Ste pripravljeni na hranilno nego, zaščito in sijoč lesk?

Olje Daily Oil Elixir zagotavlja, da so vaši lase zaščiteni pred vročino in sončno svetlobo, ter tako preprečuje nastanek poškodb, ki jih povzročajo zunanji dejavniki. Olje Daily Oil Elixir je posebno tudi zato, ker omogoča dva načina uporabe: Lahko ga nanesete na lase, osušene z brisačo, in ga pustite delovati (kot na primer pri uporabi obnovitvenega regeneratorja brez izpiranja Gliss Oil Nutritive Express) ali pa ga nanesete na suhe lase za čudovit končni videz.

Postopna navodila za uporabo olja Daily Oil Elixir

Zagotovite svojim lasem zaščito in hranilno nego na najlažji možen način. Pozabite na dolgotrajno rutino nege las – potrebovali boste le nekaj minut.

 

  1. korak: Olje Daily Oil Elixir nanesite na dlan tako, da enkrat do dvakrat pritisnete na dozirnik.
  2. korak: Olje vtrite v lase ter jih pri tem stiskajte in sukajte, da zagotovite čim boljšo porazdelitev po celotni površini. Če imate ravne lase, olje nanesite samo na srednjo dolžino in konice.
  3. korak: Uživajte v izjemno negovanih laseh!

In že ste gotovi – v le treh korakih do obnovljenih in navlaženih las zdravega videza brez neprijetnih lepljivih ostankov. Tudi pri ljudeh z najbolj zasedenim urnikom ostane dovolj časa, da vsakodnevno na lase nanesejo to posebno olje. Vaši izčrpani lasje vam bodo hvaležni!

Odkrijte: