Ženska s kratkimi črnimi lasmi, oblečena v rdečo jakno
Najlepši izbor

Kako ohraniti pričesko od jutra do večera

Vsi smo to že doživeli. Več ur oblikuješ svoje lase do popolnosti, nato pa stopiš skozi vrata in ti nadležen dež uniči vse trdo delo. A dež ni edini krivec za slabo pričesko – vlaga in veter sta tudi dobra kandidata za razkuštrane lase.

 

Da ne boste vselej, ko greste od doma, pristali na začetku, naj vas razveselimo z novico, da obstajajo izdelki, ki vam lahko pomagajo ohraniti gladko pričesko ves dan. Taft Power že hiti na pomoč!

Ženska s kratkimi črnimi lasmi, oblikovanimi v grivo, oblečena v črno majico
© Schwarzkopf

Taft Power lahko ukroti tudi najbolj pustolovske stile.

Zanesite se na Taft Power, ki omogoči obstojnost vaše pričeske

Linijo izdelkov Taft Power sestavljajo številni laki za lase, geli in voski, tako da imate ogromno izbire pri iskanju pravega izdelka za svoje lase. Od vpadljivih pričesk, kot je ta zgoraj, do zglajenih stilov oblikovanih do popolnosti, linija Taft Power je vredna svojega imena in ima moč zakleniti vaše lase na mestu, ne da bi jih pri tem obtežila. Preprosto uporabite vosek Taft Power, da zgladite svoj želeni videz ali ga oblikujte, nato pa pričesko izpopolnite z veliko količino laka za lase Taft Power in uživajte v popolni obstojnosti od jutra do večera. Z mega stopnjo utrjevanja 5 ste lahko prepričani, da bo vaša pričeska ostala na svojem mestu.  

Zakaj izbrati Taft Power?

Predstavljajte si do 72 ur obstojnosti, brez zlepljenosti, ki pogosto spremlja močno obstojnost. Zveni super, kajne? In z uporabo izdelkov Taft Power obenem dejansko skrbite za svoje lase, saj njihova posebna formula okrepi lase od korenov do konic in prepreči, da bi se izsušili. Če se odločite za Taft, ne boste imeli težav z lepljivimi ostanki in vaša pričeska se bo lahko zoperstavila vsem vremenskim razmeram ­– dežju, vetru ali vlagi. Močna obstojnost še ne pomeni las, trdih kot kamen, in Taft Power to dokazuje. 

Kako doseči gladek, zglajen videz z izdelki Taft Power

S pravimi izdelki je preprosto doseči celodnevno obstojnost. Zaupali vam bomo, kako poskrbeti, da bodo vaši lasje ostali na svojem mestu od trenutka, ko stopite skozi vrata, do trenutka, ko se vrnete domov. 

  1. korak: Vosek Taft Power segrejte v rokah in ga nanesite na lase, da boste dobili želeno obstojnost.
  2. korak: Vzemite lak za lase Taft Power in ga nanesite po celotni površini las, tako da ne izpustite nobenega pramena. 

In to je vse. Preprosto dodajte še nekaj korakov svoji jutranji rutini in si prihranite sitnosti zaradi popravljanja pričeske čez dan, ko ta začenja izgubljati svojo obliko. Zanesite se na izdelke Taft Power, ki bodo rešili to zagato. 

Odkrijte: