Ženska z novo pobarvanimi bleščečimi črnimi lasmi se nasmehne kameri
Najlepši izbor

Shiny Locks and a Clear Conscience With Brillance

Kot močna ženska že izžarevate samozavest, vendar lahko barve za lase Brillance s pomočjo sijočih in bogatih odtenkov ta prijeten občutek še okrepijo. Lasje imajo pomemben vpliv na vašo samopodobo, in ko so sijoči, lahko zasijete tudi vi. Lahko ste prepričani, da vas bo blagovna znamka Brillance navdala s samozavestjo, s katero boste sprostili svoje strasti in se počutili čudovito. A skrb za vaše dobro počutje ni edina odgovornost blagovne znamke, saj mora prispevati tudi svoj delež k oblikovanju boljšega in lepšega sveta. Schwarzkopf je vložil veliko truda v to, da so izdelki za barvanje las bolj trajnostni, kar ima pozitiven vpliv tudi na planet. 

 

Pred kratkim smo uvedli številne spremembe pri naših izdelkih in še naprej si bomo prizadevali, da bodo čim bolj okolju prijazni. Še naprej lahko pričakujete enako visoko kakovost in sijoč lesk, obenem pa ste lahko prepričani, da izdelek, ki ga uporabljate, postaja vse bolj trajnosten.

Embalaža barve za lase Brillance, obkrožena z vsebino pakiranja
© Schwarzkopf

Na prvi pogled se morda zdi, da bo po uporabi ostalo veliko odpadkov, a to ne drži.

Živahna in bolj etična barva za lase

Veganska formula barv za lase Brillance zagotavlja, da za namen sijočega rezultata niso bili uporabljeni izdelki živalskega izvora. Embalažo je mogoče v celoti reciklirati, enako velja tudi za navodila za uporabo, ki so izdelana iz recikliranih vlaken. Poleg tega smo poskrbeli za to, da nanašalne plastenke z razvijalcem barve vsebujejo manj plastike, za proizvodnjo tub barvnega gela pa smo začeli uporabljati 100-odstotno recikliran aluminij. Z uporabo recikliranega aluminija smo občutno zmanjšali ogljični odtis na posamezno tubo, saj je za izdelavo recikliranega aluminija potrebna veliko manjša količina energije kot pri primarnem aluminiju. Velja tudi omeniti, da je mogoče tube iz aluminija v celoti reciklirati in jih v širokem obsegu zbirati preko obstoječih sistemov za ravnanje z odpadki.

Kako do intenzivne barve z izdelki Brillance

Potem ko izberete barvo za lase Brillance iz ene izmed naših številnih kolekcij, sledite tem preprostim korakom in v trenutku bodo vaši lasje prejeli sijočo barvo, ki bo privlačila poglede. Vsebino embalaže razporedite na površini pred sabo in sledite korakom, ki so opisani v nadaljevanju.

1. korak: Najprej svoja oblačila prekrijte z brisačo, nato pa si nadenite rokavice.

Rjavolaska s črno brisačo okoli ramen, ki si na roke natika plastične rokavice
© Schwarzkopf

2. korak: Barvno kremo dodajte v nanašalno plastenko z razvijalcem barve in dobro pretresite.

Ženska, ki barvno kremo stiska v plastenko z razvijalcem barve
© Schwarzkopf

3. korak: Celotno mešanico nanesite na lase, pri čemer začnete na korenih.

Ženska, ki si na korene nanaša barvo za lase Brillance
© Schwarzkopf

4. korak: Potem ko mešanico nanesete na celotno dolžino las, jo pustite delovati 30 minut.

Napotek: Če prekrivate narastek, najprej nanesite dve tretjini mešanice samo na narastek in počakajte 20 minut. Nato nanesite preostanek mešanice na preostale lase in počakajte dodatnih 10 minut.

Ženska, ki ima narastek prekrit z barvo in preostanek mešanice nanaša na lase
© Schwarzkopf

5. korak: Po 30 minutah lase temeljito izperite in nanesite negovalni regenerator za diamantni lesk.

Ženska z mokrimi lasmi, ki v roki drži negovalni regenerator
© Schwarzkopf

6. korak: Po nekaj minutah regenerator izperite in oblikujte lase kot običajno.

Črnolaska z osveženimi, urejenimi lasmi
© Schwarzkopf

Zdaj veste, da JE mogoče imeti čudovite lase brez slabe vesti. Schwarzkopf zagotavlja, da je zaupanja vredna formula barv za lase Brillance enako učinkovita kot prej. Manjše spremembe embalaže in njene vsebine so bile opravljene za boljšo trajnost, ki bo poskrbela za lepši svet.

Odkrijte: