Mlada ženska z dolgimi rjavimi lasmi se nasmehne v kamero
Najlepši izbor

Perfect Mousse – sijoči lasje in izboljšana trajnost

Zavedamo se izzivov, ki so povezani z barvanjem las, zato si prizadevamo, da bi ženskam pri tem pomagali s pomočjo naših inovacij. Perfect Mousse ženskam omogoča, da skrbijo za svojo lepoto z visokoučinkovitimi barvami za lase, ki so poleg tega tudi preproste za uporabo.

 

Z izdelki Perfect Mousse je barvanje preprosto kot uporaba šampona, obenem pa zagotavljajo popolne barvne rezultate in prekrivanje sivih las.

 

Za razliko od običajnih tekočih barv je Perfect Mousse na voljo v obliki pene, kar omogoča lažji nanos na lase, poleg tega pa je kapljanje zaradi kremaste strukture manj verjetno.

 

Barve za lase vam omogočajo, da ste videti čudovito in da se tako tudi počutite. Schwarzkopf pa se je odločil, da si bo prizadeval tudi za lepši svet. Vložili smo veliko časa in truda v to, da so naši izdelki za barvanje las in procesi bolj trajnostni. Naš cilj je, da postanemo še bolj okolju prijazni, obenem pa želimo še naprej proizvajati visokokakovostne izdelke, ki ste jih vajeni.  

Embalaža barve za lase Perfect Mousse, obkrožena z vsebino pakiranja
© Schwarzkopf

Uživajte v sijoči barvi brez slabe vesti.

Čudovita, negovalna barva za lase, ki je zdaj še prijaznejša do okolja

Formula izdelkov Perfect Mousse, ki omogoča preprosto uporabo, in negovalni regenerator z 98 %* sestavin naravnega izvora skupaj predstavljata popolno kombinacijo, ki zagotavlja čudovito nego in zdrav videz las.

 

Preoblikovali smo belo plastiko dozirnika pene, ki je zdaj izdelana iz 99-% reciklirane plastike. Poleg tega so navodila za uporabo zdaj natisnjena na recikliran papir. 

 

*od tega je 80 % vode

Pravilno odlaganje med odpadke

Ali ste pravkar zaključili barvanje las in ste nadvse zadovoljni s sijočim rezultatom? Odlično! Toda kaj storiti z vsebino embalaže in s samo škatlo? Lahko bi vse skupaj odvrgli v zabojnik za ostale odpadke, toda zakaj ne bi tudi vi prispevali k trajnostnemu razvoju? Nekatere dele embalaže je mogoče reciklirati in jih ponovno uporabiti, če jih ustrezno ločite. V nadaljevanju vam predstavljamo navodila za ločevanje odpadkov.

 

  • Zabojnik za papir: Navodila za uporabo in kartonsko škatlo je mogoče reciklirati kot papir, vendar je treba embalažo najprej sploščiti.
  • Zabojnik za ostale odpadke: Tubo barvnega gela lahko odložite v zabojnik za ostale odpadke.
  • Zabojnik za embalažo: Dozirnik pene, vrečko regeneratorja, rokavice, pokrovček tube barvnega gela in nanašalno plastenko z razvijalcem barve je mogoče reciklirati kot plastiko.

 

Še en razlog več, da se zaljubite v barve za lase Perfect Mousse. Zdaj ste lahko pri barvanju pomirjeni, saj vsebina embalaže in formula negovalnega regeneratorja postajata vse bolj trajnostni. Po uporabi izdelka vsebino embalaže ustrezno odstranite med odpadke. Na ta način bomo skupaj poskrbeli za še lepši svet.

Odkrijte: