Najlepši izbor |

Nordic Rawness: Popoln naraven videz

 

Pričeska Nordic Rawness odraža nordijsko brezskrbnost: ''Številni Skandinavci ustvarjajo s tistim, kar imajo, pri čemer poudarijo strukturo in barvo, namesto da bi oblikovali pričesko, ki ne ustreza naravni strukturi las,'' pravi Armin Morbach, strokovnjak za lase in vizionar modnih trendov. ''Zgledujte se po Skandinavcih! Zame je to najlepši sodoben skuštran videz.''

 

Tako kot Fun Fiesta, New York Souls in Asian Updos je tudi Nordic Rawness del kolekcije pričesk Schwarzkopf Looks 2020, ki jih je ustvaril in fotografiral vrhunski modni stilist Armin Morbach. Obe različici pričeske z nordijskim pridihom temeljita na postavljalcih trendov iz Skandinavije. Njihov videz je premišljen od glave do pet in vedno vključuje določeno mero brezskrbnosti ter lahkotnega stilskega oblikovanja.

 

 

Nordijska brezskrbnost – po navdihu uličnega sloga

 

''Če se sprehajate po ulicah Stockholma ali Københavna, boste morda pomislili: Zakaj so tukaj vsi videti tako modno in stilsko? V prvi vrsti gre za miselno naravnanost, pomembno vlogo pa imajo tudi lasje: ''Naravni, a zdravi lasje, ki so lepi sami po sebi, brez radikalnih stilskih sprememb,'' pojasni Armin Morbach in razkriva skrivnost izjemno priljubljenega skandinavskega videza.

 

Manekena Myla in Johnathan vam pokažeta, kako lahko sami oblikujete ekskluzivno pričesko Nordic Rawness, ki jo je ustvaril Armin Morbach:

 

 

Man with dark curly hair - styled
© Armin Morbach

Prej: Maneken Johnathan z naravnimi kodri

one dam image
  1. Lase umijte s šamponom Schauma Men in jih nežno osušite z brisačo.
  2. Da bi dosegli skuštran videz, lase oblikujte s kremo Taft Power Activity gel 
  3. Kremo enakomerno vtrite v celotno dolžino las.
  4. Enakomerno jo porazdelite in oblikujte posamezne pramene.
  5. Nato lase nekoliko osušite, da bodo skoraj suhi.
  6. Na koncu s prsti oblikujte želeno pričesko.
  7. Za zanesljivo obstojnost in popolno utrjevanje uporabite sprej got2b Roaring High Bodifying Fixing.
Model with dark curly hair
© Armin Morbach

After: Model Johnathan with perfectly-styled curls

same time. Naš nasvet:

Ali želite imeti razkošno las, kot jo ima Johnathan?  Uporabite taft Power Activity gel za lase!

 

one dam image

Povsem enostavno do čudovitih kodrov

Manekenka Myla se je odločila za pričesko z nežnimi kodri. V naših videonavodilih si lahko ogledate, kako lahko tudi sami oblikujete tako pričesko:

 

Naš nasvet

Za popoln videz pričeske priporočamo, da izberete barvno kremo Brillance Intensive Color Creme v odtenku temno rjave 880. Nanašanje je povsem enostavno, z njo pa boste lepo poudarili svojo naravno barvo las. Vlažilna maska za lase, kot je Gliss Bio-Tech Restore, bo vašim lasem podelila zdrav lesk in svilnat videz. Za pričesko Nordic Rawness je zelo pomembno, da so lasje ustrezno negovani. Za popoln videz skandinavskih stilskih videzov morajo biti ti intenzivno nahranjeni in zdravi.