Smiling woman with afro
Najlepši izbor |

New York Souls: Naravna lahkotnost

 

Skoraj v nobenem drugem mestu ni toliko kultur in življenjskih slogov kot v New Yorku. To edinstveno, samozavestno in vsestransko vzdušje je natanko to, kar želi strokovnjak za lase Armin Morbach zajeti v svoji kreaciji ''New York Souls''.

 

''New York je središče raznolikosti in različnih kultur – zato so take tudi pričeske. Za to mesto je značilna lahkotna brezskrbnost,'' pojasnjuje Armin Morbach. ''Lasje imajo v ZDA zelo pomembno vlogo – ljudje hitro opazijo, če se nekdo potrudi za svojo pričesko.'' Zato iz vsake pričeske New York Souls vejejo samozavest, prefinjenost in lahkotna brezskrbnost. Volumen, popolno oblikovani kodri in bujni lasje – to lahko pričakujete od pričesk, ki jih je ustvaril Armin Morbach.

 

Svoboda in individualnost – tudi pri stilskem oblikovanju

 

Edinstvene pričeske Schwarzkopf Looks 2020 odražajo raznolikost, individualnost in svobodo. Vplivi različnih kultur zaznamujejo današnji svet – in to velja tudi za trende na področju pričesk. To lahko opazimo na vsakem koraku, tako na cesti kot v medijih. Schwarzkopfov strokovnjak za lase Armin Morbach to edinstveno tradicionalno estetiko spreminja v sodobne, svetovne stilske videze, pri tem pa ne pozablja na njihove korenine in zgodovino.

 

''Raznolikost se začne v naših glavah – z razmišljanjem brez predsodkov in z odprtim umom. Ni pomembna barva las: blond, rjava, rdeča ali črna, temveč resnična vizualna raznolikost,'' poudarja Armin Morbach. ''Naša kampanja je bolj raznolika kot kdajkoli prej.'' New York je znan po svoji raznoliki in vsestranski podobi, kar je našega stilista navdihnilo za oblikovanje dveh privlačnih urbanih pričesk.

 

Manekenka Doreen predstavlja postopna navodila, kako lahko oblikujete kodrasto pričesko v newyorškem slogu:

 

Girl with frizzy afro
© Armin Morbach

Prej: Ali ste se naveličali svoje pričeske in želite preizkusiti stilski videz, kot ga ima Doreen?

one dam image
  1. Najprej na lase, osušene z brisačo, nanesite sprej za zaščito pred toplotnimi učinki got2b Guardian Angel 220°C. S tem boste svoje dragocene lase učinkovito zaščitili pred toplotnimi učinki.
  2.  Nato s kodralnikom ustvarite tanke kodre.
  3.  ... Ali pa s kodralnikom previdno oblikujte obstoječe kodre.
  4. Na koncu jih s prsti nežno oblikujte, da ustvarite razkošen volumen in ustvarite živahen videz.

Naš nasvet:

Vaši valoviti ali skodrani lasje potrebujejo intenzivno nego, zato jih redno negujte z izdelki Schwarzkopf, kot je Gliss Ultimate Repair maska. Njegova bogata formula nadomesti manjkajoči keratin, krepi lase in zmanjša lomljenje. Ker so kodrasti lasje nagnjeni k izsušenosti, jih je treba umivati čim redkeje in jih namesto tega v vmesnem času osvežiti s suhim šamponom, kot je got2b Fresh It Up Extra Fresh.

 

 

one dam image

Kako do lahkotnih kodrov?

Oglejte si naša videonavodila, v katerih vam manekenka Natalia pokaže, kako lahko sami oblikujete lahkotne kodre:

Naš nasvet:

Z intenzivnim posvetljevalcem las Blonde Lighteners L1 lahko povsem enostavno ustvarite popolno blond barvo. 

Odkrijte: Afro curls