Blonde woman with braids and ribbons in hair
Najlepši izbor |

Fun Fiesta: Razkošna, barvita in živahna

 

Ali iščete vznemirljiv stilski videz, ki bo poosebljal ''joie de vivre'' (veselje do življenja) in ekstravaganco? S pričesko Fun Fiesta, ki je del kolekcije Schwarzkopf Looks 2020, boste uživali v vsakem trenutku, obenem pa boste lahko stopili iz svoje cone udobja in izrazili svojo drznost.

 

''Zame osebno je tradicija bogat vir navdiha,'' pravi strokovnjak za lase Armin Morbach, ki je svoj navdih za Schwarzkopf Looks 2020 našel v tradicionalnih pričeskah z vsega sveta. Pričeska Fun Fiesta potrebuje samo eno: zabavo. ''Velik poudarek sem namenil kombiniranju elegantnih in lahkotnih stilskih videzov ter kontrastu med zadržanostjo in igrivostjo,'' razkriva Schwarzkopfov modni stilist. Še posebno pomembno se mu zdi, da lahko sodobne pričeske in njegove kreacije nosijo vsi – ne glede na starost, spol ali poreklo.

 

 

Tradicija v kombinaciji s sodobno lahkotnostjo

Armin Morbach je v vlogi kreativnega direktorja ustvaril več kot samo kolekcijo Schwarzkopf Looks 2020 – svoje kreacije je namreč tudi fotografiral. Pričeska Fun Fiesta predstavlja kombinacijo spletenih las z barvitimi modnimi dodatki ter asimetričnih linij in lahkotnosti. Manekenka Natalia se je odločila za spleteno različico, ki odlično povzame bistvo kreacije Fun Fiesta:

 

Blonde woman with hair down
© Armin Morbach

Prej: manekenka Natalia s spuščenimi lasmi

one dam image
  1. Najprej v lase, ki ste jih predhodno osušili z brisačo, vtrite večjo količino pene Taft Power Cashmere Mousse, nato pa jih osušite, da bodo skoraj povsem suhi. Razdelite jih na tri dele, nato pa jih pritrdite s sponkami.
  2. Na zgornjem delu lasišča spletite francosko kitko.
  3. Kitko oblikujte v figo in jo pritrdite s sponkami.
  4. Okrog fige ovijte barvno ruto ali trak.
  5. Nato spletite še preostala dva segmenta.
  6. Konce kitk zvežite z barvnimi trakovi. Na koncu pričesko utrdite z lakom Taft Casual Chic Fragrance & Shine Mist, ki bo lasem podelil sijoč lesk, obenem pa boste z njim zgladili naelektrene lase.
Blonde woman with braids and ribbons in hair
© Armin Morbach

After: Model Natalia with her funky braided hairdo

Naš nasvet:

S trajno barvo za lase v gelu Pure Color Permanent Gel v odtenku angelsko blond 10.0 bodo vaši lasje imeli bleščeč sijaj in čudovit videz, o katerem ste vedno sanjali. Da bodo vaši lasje ustrezno negovani, priporočamo uporabo olja Gliss Ultimate Repair Daily Oil Elixir.

 

one dam image

Privlačno in urbano: Spletena pričeska je pravi magnet za poglede

Imate dolge lase in želite preizkusiti nekaj povsem novega? V naših videonavodilih manekenka Gao razkriva, kako lahko oblikujete sodobno pričesko s spletenimi kitkami, ki vas bo v hipu postavila v središče pozornosti:

Naš nasvet:

Barvna krema Brillance Intensive-Color-Creme v odtenku intenzivne črne 890 bo vašim lasem podelila razkošno črno barvo in čudovit lesk. Ne pozabite na redno uporabo Gliss olja Ultimate Repair Daily Oil Elixir.