Dark-haird model Myla with an Asian updo
Najlepši izbor |

Azijske pričeske za glamurozno popolnost

 

Armin Morbach je navdih za Schwarzkopf Looks 2020 našel v največjih svetovnih velemestih. Schwarzkopfov strokovnjak za lase je ustvaril štiri izrazne pričeske, ki vas bodo navdušile: Fun Fiesta, New York Souls, Nordic Rawness in seveda Asian Updos. Vse kreacije poosebljajo utrip mesta in kulturno raznolikost sodobnih urbanih središč. Pričeske utelešajo glamur in prefinjenost. So umetniška dela, zaradi katerih vas bodo ljudje okrog vas zagotovo opazili, obenem pa jih lahko oblikujete povsem enostavno.

 

Pričeske Schwarzkopf Looks 2020 nas popeljejo v svet, v katerem se zgodovina in tradicija združita s pridihom sodobnega časa. Armin Morbach je po navdihu raznolikosti teh mest ustvaril pričesko, ki si jo lahko omisli vsakdo – ne glede na starost, spol ali poreklo. Te elegantne visoko spete pričeske s pridihom Azije navdušujejo s svilnatim leskom in glamurjem, zato jih lahko nosijo tako moški kot ženske. Pričeske so odlična izbira za svečane dogodke, vendar si jih lahko omislite tudi za običajen vsakdan, saj boste z njimi zagotovo naredili vtis. V nadaljevanju manekenka Myla razkriva, kako lahko sami oblikujete elegantno nizko umeščeno figo s stransko prečo.

 

 

Podrobna navodila za nizko speto figo z azijskim pridihom

Model Myla with hair down.
© Armin Morbach

Prej: Myla s spuščenimi lasmi

one dam image
  1. Z glavnikom ustvarite stransko prečo.
  2. Nato z likalnikom za ravnanje las postopoma (pramen za pramenom) zravnajte celotno dolžino las.
  3. Na lase nanesite Taft Power Activity Gel, nato pa jih počešite, da se gel enakomerno porazdeli in da ustvarite zglajen videz.
  4. Lase povežite v čop, ki ga ustvarite na eni strani. Pritrdite ga z gumico.
  5. Čop zavijte okrog njegove osi, dokler ne ustvarite nizko umeščene fige, nato pa jo pritrdite s sponkami.
  6. Pričesko utrdite z lakom za lase Taft Ultra Strong. Tako bo obstojna ves večer.
Model Myla with updo
© Armin Morbach

After: Model Myla with an updo

Naš nasvet:

Za čudovito in intenzivno barvo las priporočamo Brillance Intensive-Color-Creme v odtenku temno rjave 880. Vaši lasje bodo imeli zdrav lesk in zglajen videz, če jih boste enkrat tedensko negovali z masko za lase.

one dam image

Za urejene moške: Moška figa

Maneken Matt je izbral stilsko moško figo, s katero ukroti svoje divje kodre na lahkoten način. V nadaljevanju vam razkrivamo, kako lahko tudi sami ustvarite to trendovsko pričesko.

Naš nasvet:

Sodobna moška figa se posebno lepo poda k negovani bradi. Z nekaj kapljicami negovalnega olja got2b PHENOMENAL Conditioning Oil boste na povsem enostaven način poskrbeli za ustrezno nego vaše brade. Olje preprosto vtrite v brado za zdrav in negovan videz.