Schwarzkopf

Color Lounge

 

Imate vprašanje v zvezi z barvami za lase? Potem ste na pravem naslovu.

 

 

Želite preizkusiti nov stilski videz? Potem ste na pravem naslovu. Bodisi da potrebujete nasvet glede barvanja, prekrivanja sivih las, nežnega barvnega preliva ali intenzivnih, dolgoobstojnih barv – nudimo vam trike in nasvete glede barvanja in pravilne nege las. Smo vzbudili vaše zanimanje? Potem pa uživajte v brskanju!

Barvanje las: Navodila

Schwarzkopf LIVE

Perfect Mousse

Palette Deluxe

Gliss Color

Brillance

Blonde

Blonde

Schwarzkopf LIVE

Perfect Mousse

Palette Deluxe

Gliss Color

Brillance

Blonde

Blonde

Naši najboljši nasveti in triki glede barvanja las

Hladna ali s soncem obsijana blond – naši nasveti za nego las vas bodo spremenili v plavolaso lepotico. Barvanje ali posvetljevanje je eno, nega blond las pa je nekaj povsem drugega. V nadaljevanju vam razkrivamo najboljše nasvete za zdrave in sijoče blond lase.
Bodisi da se pod barvo skriva vaša naravna barva ali nadležni sivi lasje – težavo z narastkom lahko rešite tudi doma.
Ženske z blond in rjavimi lasmi stojijo skupaj in gledajo v kamero

Barvanje

Osnove barvanja las


  • Ta članek vsebuje videoposnetek
Barvanje las je vedno vznemirljivo, a vas včasih lahko spravi tudi ob živce! V nadaljevanju vam predstavljamo nekaj nasvetov, da bo šlo vse po načrtih, tudi če svoje lase barvate prvič. Za vas smo zbrali naše najljubše ideje.
Blond, bolj blond, platinasto blond. Najsvetlejši izmed odtenkov blond je že dolgo prisoten v svetu barv za lase. Platinasto blond je z nami že od devetdesetih let, vendar se je šele zdaj otresla predsodka, da spominja na videz barbike. V nadaljevanju vam bomo zaupali vse, kar morate vedeti o najbolj trendovskem odtenku blond.
Ali si želite pobarvati lase sami, namesto da bi obiskali profesionalnega frizerja? Ne veste kako? V nadaljevanju vam bomo razkrili, na kaj morate biti pozorni, da boste na koncu dosegli popoln barvni rezultat.
Svojim lasem podelite naravni svetlobni učinek s prameni. V samo nekaj korakih lahko doma ustvarite pramene, ki bodo poskrbeli, da bodo lasje sijali.
IZBERITE NOVO BARVO ZA LASE GLISS TER UŽIVAJTE V ZDRAVEM VIDEZU IN INTENZIVNI BARVI SVOJIH LAS – VSAK DAN.

Vedno smo tukaj za vas!