Ženska s kodrastimi temno blond lasmi, ki si suka lase okrog prsta
Barva las | Prameni

Poletni prameni

Poletje je pred nami – dnevi postajajo daljši, noči pa toplejše. Sonce nas greje dlje časa, kar ne samo da izboljša naše razpoloženje, temveč tudi pusti sledi na naših laseh in jih okrasi s sončnimi prameni. Toda ne priporočamo vam, da ure in ure stojite zunaj in čakate, da sončni žarki naredijo svoje – to bi lahko vašim lasem zelo škodilo, kot smo pojasnili v članku o zaščiti las pred sončnimi žarki. Kaj pa, če bi vam povedali, da lahko dosežete enak videz, kot da ste ujeli vse sončne žarke, tudi če ostanete med štirimi stenami? To je mogoče z barvami za pramene Schwarzkopf Blonde Highlights. Ustvarite barvne pramene v udobju svojega doma – še nikoli ni bilo tako preprosto.

Preprosto do barvnih pramenov z izdelki Schwarzkopf Blonde

Ne glede na to, ali se želite samo manjše spremembe ali pa se odločite za kaj drznejšega – barvni prameni so čudovit način, kako svoje lase pripraviti na poletje. Poskrbijo za živahnost pri katerikoli barvi las in lepo poudarijo vse tone kože. Izdelki Schwarzkopf Blonde Highlights omogočajo posvetlitev do šest stopenj, kompleks proti poškodbam pa pomeni, da vam ni treba skrbeti za zdravje vaših las. Nanašalni aplikator omogoča oblikovanje tanjših ali širših pramenov v skladu z vašimi željami.

Izdelek iz linije Schwarzkopf Blonde
© Schwarzkopf

Linija Schwarzkopf Blonde nudi veliko možnosti za s soncem obsijan videz

Linija ponuja različne stopnje posvetlitve. S stopnjo M1 lahko dosežete do šest stopenj posvetlitve in je primerna za srednje blond in srednje rjavo barvo las. Raznovrstnost linije Schwarzkopf Blonde vam omogoča, da sami izberete želeno intenzivnost posvetlitve.  Edinstvena formula z vsako uporabo posvetli vaše lase za četrt odtenka, rezultat pa lahko še dodatno okrepite z uporabo toplote.

Do poletnih pramenov z izdelki Schwarzkopf Blonde

Od čudovitih s soncem obsijanih las vas ne loči prav veliko. Sledite tem preprostim korakom (najprej opravite test zaradi suma na alergijo, da se izognete neželenim reakcijam) in dosegli boste želeni poletni videz. Ne pozabite, da morate postopek začeti s suhimi lasmi.

1. korak: Nadenite si priložene rokavice. V nanašalni plastenki zmešajte vsebino tube posvetljevalne kreme in vsebino vrečke.

2. korak: Plastenko dobro pretresite, da se vse sestavine popolnoma premešajo.

3. korak: Formulo nanesite na lase, pramen za pramenom. Za širino pramena in količino mešanice se odločite glede na to, kako tanke oziroma široke barvne pramene želite ustvariti. V ta namen uporabite aplikator.

4. korak: Pustite delovati toliko časa, kot je navedeno v navodilih. Temnejše kot imate naravne lase, dalj časa morate pustiti mešanico na laseh, da dosežete svetlejši učinek. Mešanice nikoli ne pustite delovati več kot 45 minut.

5. korak: Izpirajte, dokler voda ni povsem čista, in že ste gotovi!

Tako lahko ustvarite poletne pramene brez nepotrebnega izpostavljanja sončnim žarkom. Z barvami Schwarzkopf Blond Highlights lahko svoje lase pripravite na poletje, ne da bi morali zapustiti hišo. Barve zagotavljajo naraven videz, so prijazni do vaših las in povsem preprosti za uporabo – spraševali se boste, kako ste lahko sploh živeli brez sijočih pramenov in izdelkov Schwarzkopf Blonde.

Ženska s kodrastimi temno blond lasmi, ki si suka lase okrog prsta
© Schwarzkopf

Sijoči in bleščeči lasje brez nevarnosti poškodb zaradi sončnih žarkov – linija Schwarzkopf Blonde