Ženska s kratkimi rjavimi lasmi
Barva las | Modni trendi za pričeske in barve

Trendovske barve za lase jeseni in pozimi

Za vas smo poiskali najbolj priljubljene barve za lase za jesen in zimo. Trenutno so v ospredju trendovski odtenki blond in bakrene – ter pridih pastelnih barv! V nadaljevanju vam bomo zaupali, kaj je značilno za trendovske barvne odtenke in komu pristajajo.

 

Najbolj priljubljene barve to jesen in zimo so svetle, hladne in barvite! Moto pri barvah za lase se glasi: Preprosto in naravno – čeprav so odtenki, kot sta platinasto blond in pastelna, vse prej kot neopazni.

Trendovske barve za lase jeseni in pozimi: Platinasto blond

Platinasto blond je barva, ki je bila v preteklih letih vedno znova v ospredju. To jesen ponovno praznuje svoj povratek. Srebrnkasto svetlikajoča se bela barva, ki spominja na mesečino, bo osvetlila tudi najbolj turobne jesenske dni in popestrila vaš stilski videz.

V zadnjem času so tudi številne zvezdnice ponovno odkrile ta trend.

Da pričeska s platinasto blond ne bo videti preveč nenaravna, izberite manj opazna oblačila (popolna izbira je kombinacija črne in bele) in zadržan make-up (v naravnih odtenkih).

Nasvet: Pričeske z jasnimi linijami bodo lepo poudarile minimalističen stil tega skoraj belega odtenka.

Trendovske barve za lase jeseni in pozimi: Pastelni odtenki

Barvni prameni v pastelnih odtenkih pristajajo predvsem ženskam z blond lasmi. Pastelni odtenki lahko vašemu stilskemu videzu podelijo edinstven videz in dodatno svežino. Nasvet: Še posebno lepo pridejo do izraza pri pričeski v stilu ombré. Trenutno so zelo priljubljeni odtenki sivke in rožnate.

Stilski oblikovanje pričesk pri pastelni barvi las mora biti nekoliko bolj umirjen: Manj opazen make-up in oblačila v subtilnih barvah. Nasvet: Popolna pričeska za pastelne odtenke je klasična francoska kitka. Tako bo namreč ta barva prišla še veliko lepše do izraza.

Trendovske barve za lase jeseni in pozimi: Bakreni odtenki

Tudi rdečkasti odtenki so trenutno izjemno priljubljeni. V ospredju so hladni in subtilni bakreni odtenki, ki sezono jesen/zima spremenijo v pravi barvni spektakel.

Rdečelaske izžarevajo posebno energijo, nežnost in odločnost. Prav zaradi tega je rdeča barva popolna izbira v kombinaciji s še enim priljubljenim stilskim videzom te sezone: Pričeske v stilu sedemdesetih!

Nasvet: Od nežnih stopničk do divjih kodrov – rdečelaske lahko izberejo katerikoli stilski videz.

 

Če niste prepričani, katera trendovska barva za lase za jesen in zimo vam bo najlepše pristajala, se posvetujte z enim izmed Schwarzkopfovih profesionalnih frizerjev. Poiščite frizerskega mojstra v vaši bližini z našim iskalnikom frizerskih salonov.