Skip to Content

Navodila za uporabo

Vsebina pakiranja:

  1. Zaščitne rokavice
  2. Nanašalna plastenka z razvijalcem barve
  3. Barvni gel
  4. Dozirnik pene
  5. Negovalni regenerator
  6. Navodila za uporabo

Pred uporabo izdelka Perfect Mousse preberite varnostne napotke in 48 ur pred barvanjem opravite test zaradi suma na alergijo! Prosimo, da za več informacij glede barvanja narastka preberete priložena navodila za uporabo. V nadaljevanju vam podajamo navodila za barvanje celotne površine las.

Priprava

Pred začetkom barvanja oblačila zaščitite s pregrinjalom in v bližini imejte uro, da boste lahko nadzorovali čas delovanja. Perfect Mousse je treba nanesti na suhe, neumite lase. Pred nanosom barve si nadenite priložene zaščitne rokavice.

Mešanje

Celotno vsebine tube z barvnim gelom iztisnite v nanašalno plastenko. Nato plastenko zaprite z dozirnikom pene.

Pomembno je, da plastenke ne pretresete! Namesto tega nanašalno plastenko 2- do 3-krat nežno obrnite na glavo, da se sestavine dobro premešajo.

Zdaj ste pripravljeni na nanos barvne mešanice, ki je enostaven kot uporaba šampona!

Nanos

Peno iztisnite neposredno na dlan in jo nanesite na suhe, neumite lase. Za popolno prekrivanje sivih las peno najprej nanesite na predele, kjer se pojavlja osivelost. Preostanek mešanice porazdelite po srednji dolžini las in po zadnjem delu lasišča.

Temeljite vtrite v lase, dokler ti niso povsem prekriti s peno. Za popoln barvni rezultat morajo biti vsi robovi lasišča enakomerno prekriti s peno.

Barvanje

Ko je celotna površina las prekrita s peno, se lahko usedete in sprostite! Začenja se 30-minutni čas delovanja.

Izpiranje

Po 30 minutah: Čas je, da nadaljujemo! Ponovno si nadenite rokavice in lase previdno izpirajte s toplo vodo, dokler voda ni povsem čista.

Nega po barvanju

Na lase nanesite negovalni regenerator in pustite delovati 2 minuti, nato pa jih temeljito izperite. Več nasvetov in trikov glede nege las lahko najdete na embalaži izdelka Perfect Mousse.

Nasveti za barvanje

Nasveti za uporabo posvetljevalca