Skip to Content

Perfect Mousse – sijoči lasje in izboljšana trajnost

Zavedamo se izzivov, ki so povezani z barvanjem las, zato si prizadevamo, da bi ženskam pri tem pomagali s pomočjo naših inovacij. Perfect Mousse ženskam omogoča, da skrbijo za svojo lepoto z visokoučinkovitimi barvami za lase, ki so poleg tega tudi preproste za uporabo.

Z izdelki Perfect Mousse je barvanje preprosto kot uporaba šampona, obenem pa zagotavljajo popolne barvne rezultate in prekrivanje sivih las.

Za razliko od običajnih tekočih barv je Perfect Mousse na voljo v obliki pene, kar omogoča lažji nanos na lase, poleg tega pa je kapljanje zaradi kremaste strukture manj verjetno.

Barve za lase vam omogočajo, da ste videti čudovito in da se tako tudi počutite. Schwarzkopf pa se je odločil, da si bo prizadeval tudi za lepši svet. Vložili smo veliko časa in truda v to, da so naši izdelki za barvanje las in procesi bolj trajnostni. Naš cilj je, da postanemo še bolj okolju prijazni, obenem pa želimo še naprej proizvajati visokokakovostne izdelke, ki ste jih vajeni.

© Schwarzkopf
Uživajte v sijoči barvi brez slabe vesti.

Čudovita, negovalna barva za lase, ki je zdaj še prijaznejša do okolja

Formula izdelkov Perfect Mousse, ki omogoča preprosto uporabo, in negovalni regenerator z 98 %* sestavin naravnega izvora skupaj predstavljata popolno kombinacijo, ki zagotavlja čudovito nego in zdrav videz las.

Preoblikovali smo belo plastiko dozirnika pene, ki je zdaj izdelana iz 99-% reciklirane plastike. Poleg tega so navodila za uporabo zdaj natisnjena na recikliran papir. 

*od tega je 80 % vode

 • Perfect Mousse
  Čokoladno rjava
  ...
 • Perfect Mousse
  Črno Rjava
  ...
 • Perfect Mousse
  Temno Rdeče Rjava
  ...
 • Perfect Mousse
  Ledeno Črna
  ...
 • Perfect Mousse
  Srednje Rjava
  ...
 • Perfect Mousse
  Svetlo Rjava
  ...
 • Perfect Mousse
  Ledeni Espresso
  ...
 • Perfect Mousse
  Črna
  ...
 • Perfect Mousse
  Lešnik
  ...
 • Perfect Mousse
  Choco Toffee
  ...

Pravilno odlaganje med odpadke

Ali ste pravkar zaključili barvanje las in ste nadvse zadovoljni s sijočim rezultatom? Odlično! Toda kaj storiti z vsebino embalaže in s samo škatlo? Lahko bi vse skupaj odvrgli v zabojnik za ostale odpadke, toda zakaj ne bi tudi vi prispevali k trajnostnemu razvoju? Nekatere dele embalaže je mogoče reciklirati in jih ponovno uporabiti, če jih ustrezno ločite. V nadaljevanju vam predstavljamo navodila za ločevanje odpadkov.

 • Zabojnik za papir: Navodila za uporabo in kartonsko škatlo je mogoče reciklirati kot papir, vendar je treba embalažo najprej sploščiti.
 • Zabojnik za ostale odpadke: Tubo barvnega gela lahko odložite v zabojnik za ostale odpadke.
 • Zabojnik za embalažo: Dozirnik pene, vrečko regeneratorja, rokavice, pokrovček tube barvnega gela in nanašalno plastenko z razvijalcem barve je mogoče reciklirati kot plastiko.

Še en razlog več, da se zaljubite v barve za lase Perfect Mousse. Zdaj ste lahko pri barvanju pomirjeni, saj vsebina embalaže in formula negovalnega regeneratorja postajata vse bolj trajnostni. Po uporabi izdelka vsebino embalaže ustrezno odstranite med odpadke. Na ta način bomo skupaj poskrbeli za še lepši svet.

Povezani članki
 • Schwarzkopf: 120 let inovacij

  Najlepši izbor

  Schwarzkopf: 120 let inovacij
  ...

  Prvi šampon, prvi lak za lase, barve za lase, ki so znane po celem svetu, in novo pojmovanje lepote, ki se popolnoma razlikuje od drugih. 120 let podjetja Schwarzkopf je pojem inovacij.

  ...
 • Kako uporabljati izdelke za stilsko oblikovanje za moške

  Najlepši izbor

  Kako uporabljati izdelke za stilsko oblikovanje za moške
  ...

  Glede na to, da je na trgu na voljo veliko različnih izdelkov za moške, je razumljivo, če ne veste, kako deluje puder za lase ali kako pravilno nanesti vosek. Zato vam bomo v nadaljevanju na kratko predstavili izdelke za stilsko oblikovanje las ter vam zaupali, kdaj in kako se uporabljajo.

  ...