Skip to Content

Kako uporabljati izdelke za stilsko oblikovanje za moške

Linija Taft omogućuje da vam od kovrčave kose do lijepe frizure dođete u nekoliko sekundi.
© Schwarzkopf
Linija izdelkov Taft vam omogoča, da svoje lase v le nekaj sekundah spremenite v skuštrano pričesko

Glede na to, da je na trgu na voljo veliko različnih izdelkov za moške, je razumljivo, če ne veste, kako deluje puder za lase ali kako pravilno nanesti vosek. Zato vam bomo v nadaljevanju na kratko predstavili izdelke za stilsko oblikovanje las ter vam zaupali, kdaj in kako se uporabljajo. Primeri so ponazorjeni z izdelki Taft.

Tražite snažno učvršćivanje? Taft V12 je za vas!
© Schwarzkopf
Iščete izdelek s srednjo stopnjo utrjevanja? Potem je Taft V12 popolna izbira za vas!

Gel

Gel je izdelek za stilsko oblikovanje, ki poskrbi za razgibanost pričeske, obenem pa lase ohranja na svojem mestu. Ta izdelek je odlična izbira, če želite lasem dodati teksturo, poudariti strukturo in jim podeliti sijoč lesk. Uporablja se lahko tudi za zglajeno pričesko z nazaj počesanimi lasmi, kar je odličen trik, če vaši lasje samovoljno štrlijo in jih preprosto ne morete ukrotiti. Popoln izdelek za obstojnost moške fige!

Geli za stilsko oblikovanje imajo lahko različne stopnje utrjevanja, med katerimi lahko izberete glede na to, kašen videz želite ustvariti. Za skuštrano pričesko bo srednja stopnja utrjevanja več kot dovolj. Ta videz lahko preprosto ustvarite z gelom Taft V12. Če vam je ljubša zglajena pričeska, boste potrebovali najvišjo stopnjo utrjevanja, da bodo lasje ohranili želeno obliko.

Krema, gel, puder, vosak? Taft ima sve!
© Schwarzkopf
Krema, gel, puder, vosek? Taft ponuja vse!

Vosek

Vosek je zasnovan za oblikovanje in obstojnost različnih stilov, kot je pričeska s prehodi (angl. façon cut). Čeprav zagotavlja močno utrjevanje, omogoča tudi dovolj fleksibilnosti, da lahko povsem enostavno ustvarite želeni videz. Vosek se za razliko od gela ali pene ne strdi, zato lahko svoj stilski videz preprosto preoblikujete, ne da bi morali vosek izprati. Vosek Taft Specialties Creative Modelling Wax poleg tega preprečuje tudi izsušitev las.

Pasta

Pasta za stilsko oblikovanje je lahkotna in prilagodljiva, lasem pa zagotavlja poudarjeno strukturo, obliko in teksturo. Ta izdelek ima običajno gosto, skoraj trdno konsistenco, zato ga je treba pred nanosom segreti z drgnjenjem med dlanmi. S pasto Taft texture fiber Paste lahko svoje lase oblikujete in preoblikujete brez ponovnega nanašanja. Po želji lahko pričesko čez dan preprosto preuredite.

Krema

Kremo lahko uporabite za glajenje kodrov ter zmanjšanje naelektrenih las in razmršenosti – brez zmastitve. Lasem podeli nežen, naraven videz, ne da jih pri tem obtežila. Če vaši lasje potrebujejo svež videz, uporabite balzam Taft Curl Styling Balm, za večdnevno močno utrjevanje pričeske pa priporočamo kremo Taft Irresistible Power Grooming Cream.

Glina

Glina je podobna vosku in poskrbi za polnejši videz, in sicer tako, da posameznim pramenom podeli lepo obliko, volumen in strukturo. Glina je popolna izbira za oblikovanje pričesk z razkošnim volumnom, ki bodo ves dan ohranile svojo obliko brez obtežitve. Glina Taft Molding Clay je popoln izdelek za skuštran videz s poudarjeno teksturo.

Puder

Puder ustvarja trenje med prameni, s čimer vašim lasem podeli volumen in teksturo. Zato ni presenečenje, da je puder poznan tudi kot sredstvo za ustvarjanje teksture in mat učinka. Če so vaši lasje tanjši, lahko z uporabo pudra za večji volumen s srednjo do visoko stopnjo utrjevanja poskrbite za pravi čudež na laseh. Puder je znan po tem, da vpija odvečno maščobo, kar je velika prednost, če imate mastne lase.

 • Taft
  Taft Stand Up Look gel za lase
  ...
 • Taft
  Taft Wet Look gel za lase
  ...
 • Taft
  Vosek za lase
  ...
 • Taft
  Taft sprej za zaščito pred toplotnimi učinki
  ...
 • Taft
  Taft Classic lak za lase
  ...
 • Taft
  Puder
  ...
 • Taft
  Taft Volume lak za lase
  ...
 • Taft
  Taft Volume pena za tanke lase
  ...
 • Taft
  Taft Texture pasta za lase
  ...
 • Taft
  Lak za lase
  ...
 • Taft
  Taft Phyto-Keratin lak za lase
  ...
 • Taft
  Taft Molding glina za oblikovanje
  ...

Prednosti izdelkov Taft

Linija za stilsko oblikovanje Taft je sestavljena iz vseh zgoraj omenjenih izdelkov. Še nikoli ni bilo tako preprosto najti izdelka, ki bi ustrezal vašim potrebam. Na voljo so geli od stopnje utrjevanja 3, kot je Taft Wet Gel za lahkotno oblikovanje, vse do izjemno visoke stopnje utrjevanja 14, ki jo nudi na primer Taft V12. Ta izdelek zagotavlja, da bo vaša pričeska ohranila svojo obliko do 72 ur! Ali smo omenili, da so formule gelov veganske? Ne vsebujejo sestavin živalskega izvora, zato lahko pričeske oblikujete brez slabe vesti. Večina linij gelov je na voljo v treh različnih oblikah – Power Hold, Power Gel in Looks Power Gel za še izboljšano priročnost.

Ko gre za linijo Taft Specialties, lahko pričakujete utrjevanje od stopnje 2, kot pri vosku Taft glina, pa vse do stopnje 5, kot jo zagotavlja pasta Taft Creative vosek. Z izdelki linije Taft Specialties bo vaša pričeska obstojna do 24 ur.

Povezani članki
 • Schwarzkopf: 120 let inovacij

  Najlepši izbor

  Schwarzkopf: 120 let inovacij
  ...

  Prvi šampon, prvi lak za lase, barve za lase, ki so znane po celem svetu, in novo pojmovanje lepote, ki se popolnoma razlikuje od drugih. 120 let podjetja Schwarzkopf je pojem inovacij.

  ...
 • Perfect Mousse – sijoči lasje in izboljšana trajnost

  Najlepši izbor

  Perfect Mousse – sijoči lasje in izboljšana trajnost
  ...

  Zavedamo se izzivov, ki so povezani z barvanjem las, zato si prizadevamo, da bi ženskam pri tem pomagali s pomočjo naših inovacij. Perfect Mousse ženskam omogoča, da skrbijo za svojo lepoto z visokoučinkovitimi barvami za lase, ki so poleg tega tudi preproste za uporabo.

  ...