trend-hairstyles-milan
Oblikovanje las | Vodna trajna

Kreativne stilske pričeske: čudovite umetniške kreacije na Milanskem tednu mode

Po modnih revijah v Berlinu, New Yorku in Londonu se pozornost modnega sveta usmeri v Milano. Več kot petinšestdeset blagovnih znamk, od Emporio Armanija do Guccija in Bottega Veneta, je konec februarja predstavilo nove kolekcije za jesen/zimo v italijanski modni metropoli. Poleg zanimive mode so tako kot vselej navdušile številne trendovske pričeske. V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše izmed njih.

Veseli nas, da lahko vedno znova opazimo različne variacije že znanih stilskih pričesk. Emilio Pucci in Salvatore Ferragamo sta nam predstavila zanimive spletene pričeske, ki predstavljajo nekoliko drugačno in zelo izvirno različico. To lahko trdimo tudi za blagovne znamke John Richmond, Lorenzo Riva in Dsquared, ki so nam predstavili pričeske z velikim volumnom, medtem ko sta nas Cavalli in Marni navdušila z dolgim ponijem. Gucci in Normaluisa sta nam predstavila stilsko 'neurejeno' kodrasto pričesko.

Stilske pričeske iz Milana: poni z aha učinkom

Asimetrični poni z nakazano vodno trajno, ki nam ga je predstavila blagovna znamka Etro
© Getty Images

Asimetrični poni z nakazano vodno trajno, ki nam ga je predstavila blagovna znamka Etro

Za ustvarjanje novih, vznemirljivih stilskih pričesk ob vsej obilici in pestrosti že obstoječih in videnih pričesk je zagotovo potreben poseben talent. Težko je ustvariti nekaj, kar je presenetljivo in česar še nismo videli. Vendar moramo priznati, da je to lasnim stilistom na letošnjem Milanskem tednu mode vsekakor uspelo.

Še posebno nam je bila všeč interpretacija sleek looka, ki nam jo je predstavila blagovna znamka Etro. Gre za pričesko s sredinsko prečo, pri čemer so sprednji lasje povsem gladko počesani ob lasišče in utrjeni z gelom. Pri tem lasje vzbujajo občutek vodne trajne. Izvirna in zelo kreativna pričeska z asimetričnim ponijem nam je bila zelo všeč.

Stilske pričeske iz Milana: umetniško spletene kitke

Našo pozornost je pritegnil predvsem Fendi. Navsezadnje tudi zato, ker nas vedno znova preseneti z najrazličnejšimi izvirnimi kreacijami in novostmi, ki jih še nismo videli. Tako je bilo tudi letos. Fendi nam je prikazal umetniško kreacijo spletenih kitk, povezanih v dva nizko umeščena čopa. Kreacija je bila tako popolna, da smo se vprašali, ali je takšna pričeska sploh resnična.

V galeriji vam bomo prikazali stilske pričeske na Milanskem tednu mode, ki so nam bile najbolj všeč.

Trendovske pričeske na Milanskem tednu mode