updo-hairstyles-guide-2
Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Ustvarite zanimive visoko spete pričeske – predstavljamo vam pet pričesk, ki smo jih videli na svetovnih modnih pistah

Trendi, ki smo jih videli na modnih pistah, zagotavljajo nekaj povsem novih stilov oblikovanja pričeske. Naviti, tupirani ali visoko speti lasje – to so trendi, ki smo jih videli na modnih pistah. Trendi za naslednje poletje obljubljajo veliko možnosti izbire za ženske z dolgimi lasmi. Izbrali smo pet najzanimivejših visoko spetih pričesk. Pokazali vam bomo korak za korakom, kako lahko ustvarite takšne lasne kreacije tudi doma.

 

Ali vaši lasje segajo preko ramen? Potem se moto za prihodnje poletje glasi: dolgi lasje, vendar nikoli dolgočasni! Predvsem pa brez opravičil za dolgočasne staromodne pričeske. Modni oblikovalci so pokazali, kako to gre. Na mednarodnih modnih revijah za pomlad in poletje 2011 so prikazali celo kopico novih, visoko spetih pričesk. Tako smo lahko občudovali prepletene, zavite, zavozlane in natupirane umetniške kreacije.

 

Za sezono pomlad in poletje 2011 so znani modni oblikovalci prikazali veliko različnih stilov pričesk na mednarodnih modnih brveh. Oglejte si mojstrovine, ki smo jih izbrali za vas. Pri tem je največ pozornosti vzbudila klasična figa, ki smo jo lahko občudovali pri milanski modni znamki Albino pa tudi pri modnih znamkah Nina Ricci ali Gucci. Oscar de la Renta je prikazal bolj voluminozno figo, prav tako tudi Vera Wang.

 

Videli smo lahko tudi bolj zapleteno oblikovanje las, kot na primer kreacijo iz pleteža lasnih pramenov pri Alexandru McQueenu in ležerne fige pri modnih znamkah Proenza Schouler in Phillip Lim. Pričeske so različno stilizirane, včasih v ''sleek-looku'' z veliko gela, včasih klasično elegantno z jasnimi linijami, nato spet dekliško razigrano ali preprosto in glamurozno.