updo-hairstyles-guide-2
Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Pričeske za leto 2013: Novo leto – nov stil

Predstavljamo vam nekoliko drugačne pričeske: figo v stilu Dite von Teese – veliko, rahlo poševno figo na sprednjem delu lasišča, ki deluje kot modna baretka, pričesko z dvema zanimivo spletenima barvnima kitkama, ''big hair'' z ekstravagantnim volumnom in razkošno pričesko z izrazito poudarjenimi naravnimi kodri. To so zanimive in drzne pričeske za vse tiste, ki si želijo preizkusiti nekaj povsem novega in nevsakdanjega. Za vas smo poiskali nekaj najbolj nenavadnih in avantgardnih idej za zanimive stilske kreacije, s katerimi boste uspešno zakorakali v novo leto. V nadaljevanju vam bomo prikazali izbor najzanimivejših pričesk, ki so nam jih predstavile zvezdnice in priznane blagovne znamke na velikih modnih revijah.

Ob koncu leta si pogosto zastavljamo vprašanja, ki se nanašajo na naša življenja in največkrat vključujejo željo po določenih spremembah. Pogosto si predstavljamo, da je prehod z 31. decembra na 1. januar priložnost, da začnemo znova. Novo leto simbolično predstavlja nov začetek v življenju, ki nas navdaja z optimizmom in nam daje zagon. V tem vidimo možnost za drugačne izzive in priložnosti. Pri stilskem oblikovanju je to zagotovo povezano z novo pričesko. Če k temu dodamo še željo po nečem novem in drugačnem, je rezultat stilska preobrazba in s tem nova stilska podoba. V nadaljevanju vam bomo predstavili nekaj zanimivih idej, ki jih boste morda želeli preizkusiti.

Pričeske za 2013: Preizkusite nekaj novega

Pričeska z dvema figama: Običajno si omislimo samo eno figo, toda zakaj tega ne bi spremenili? Svetujemo vam, da preizkusite modno kreacijo z dvema figama, ki ju lahko naredite na zgornjem delu lasišča ali na zatilju.

Kitke: Spletanje las ponuja najrazličnejše stilske možnosti, pričeski pa podeli posebno noto, ki je lahko romantična ali dosledno urejena. Poleg tega lahko izbirate med običajno spletenimi kitkami, pravljično francosko kito ali pa si omislite kitko v obliki ribje kosti.

Eksperimentiranje z novimi oblikami: Čop omogoča nešteto stilskih možnosti, lahko ga zasukate ali pa ga z gumicami razdelite na kolobarje. Poleg tega si lahko omislite figo v obliki zanimive pentlje in še bi lahko naštevali.

Prameni: Z barvnimi prameni bo vaša pričeska delovala živahno in razigrano, pri tem pa lahko uporabite posebno kredo za lase ali pa posežete po maskari za ustvarjanje barvnih pramenov. Če si želite daljše obstojnosti, si lahko omislite barvni preliv ali pa posamezne pramene pobarvate na želeni odtenek.

Nakit in modni dodatki za lase: Modni dodatki, kot so sponke, broške in obročki, so pikica na i, ki bo zaokrožila popolno stilsko podobo.

V galeriji vam bomo predstavili nekaj najzanimivejših idej, ki vas bodo zagotovo navdušile.

Poleg tega vam bo Schwarzkopfov stilist Armin Morbach pokazal, kako lahko kratko pričesko v stilu boba preoblikujete v asimetrično pričesko v stilu navideznega undercuta.

Video: Tako boste ustvarili pričesko v stilu navideznega undercuta

Pričeske za leto 2013 – si želite stilsko preobrazbo?