Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Spremenite svojo stilsko pričesko

Vsakodnevna rutina ima številne pozitivne lastnosti. Toda včasih je potrebna tudi majhna sprememba, ki vnese drugačnost. Drznite si, bodite smeli in presenetite s povsem novim videzom. Zelo zanimivo je spremeniti rutino in preizkusiti nove alternative. Na srečo obstaja veliko različnih možnosti, če želite ustvariti zanimive pričeske in svež nov videz. 

Po definiciji eksperimenti predstavljajo možnost odkrivanja in približevanja novim obzorjem, brez jamstva, da je sprememba res dobra, pa tudi način za dokazovanje pravilnosti hipotez. Eksperimentiranje lahko tlakuje pot do novih obzorij in dokaže, da so spremembe dobre. Drznite si, poglejte na spremembe z drugačnega zornega kota!
Kakor hitro se boste navadili na preizkušanje novih stilskih možnosti, vam bo v veliko veselje preizkusite, kako bi pričeske, ki jih opazite pri prijateljicah, zvezdnicah, manekenkah, kolegih v službi ali mimoidočih, pristajale vam. Eksperimenti skrivajo v sebi nepričakovane rezultate, ki privedejo do še več idej, dodatnih poizkusov in so, najbolj od vsega, zabavni. Včasih je rezultat tudi takšen kot smo pričakovali, kar nas navdaja s ponosom. Na kratko, v nobenem primeru ne morete izgubiti.

Inspiracija za nove pričeske

Vse, kar potrebujete, je ideja za stilsko oblikovanje. Kaj želite narediti s svojimi lasmi? Kako želite spremeniti svoj stil in pričesko? Si želite zravnati kodraste lase, uporabiti gel in z njim zgladiti frufru ter ga počesati nazaj ali na stran ali pa morda speti svoje srednje dolge lase v čop, ki je ustvarjen na eni strani? Morda bi raje preizkusili eno izmed trendovskih spletenih pričesk, ali pa pričesko s spetimi lasmi na eni strani? Bi želeli ustvariti napol visoko speto ali povsem visoko speto pričesko v obliki banane? Na voljo je nešteto možnosti za oblikovanje čopa. Pomembno vprašanje je, če želite ustvariti eleganten, zapeljiv, nedolžen, vznemirljiv, neopazen ali zgolj nezapleten in preprost videz.
Upamo, da se boste lahko poistovetili z eno izmed številnih stilskih možnosti v naši slikovni galeriji. Zvezdnice v galeriji se predstavljajo z dvema različnima pričeskama, ki ustvarita dva povsem različna videza.
Ali ste negotovi glede oblikovanja stilske pričeske v stilu sleek-look s povsem gladko počesanimi lasmi? V videoposnetku vam bo naš strokovnjak za lase Armin Morbach povedal, kako to gre.

Videoposnetek: Kako ustvariti figo na tri različne načine

Galerija: Različne pričeske – različne vloge za zvezdnice