Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Nove stilske pričeske, ki smo jih opazili na Newyorškem tednu mode

New York, ki mu nekateri pravijo tudi Big Apple, je bil pred kratkim središče modnega dogajanja. Na modnih prireditvah v okviru Newyorškega tedna mode v osrčju Manhattna so nam priznani modni oblikovalci predstavili nove trende za prihodnjo sezono jesen/zima. Modnih revij si nikakor ne moremo zamisliti brez stilskih pričesk. Predstavljamo vam najlepše pričeske, ki smo jih opazili v modni metropoli za sezono jesen/zima 2012/2013.

Visoko speta pričeska s trakom za lase pri blagovni znamki Carolina Herrera

Pričeska mora biti nekoliko v ozadju, zato da je stilska podoba lahko v ospredju. Tako bi lahko opisali filozofijo, ki so nam jo predstavile znane blagovne znamke, kot so Anna Sui, Diane von Fuerstenberg, DKNY in Marc by Marc Jacobs. Manekenke so na modni reviji imele lase počesane v strog čop v kombinaciji z globoko stransko prečo.

Blagovne znamke Carolina Herrera, Derek Lam in Oscar de la Renta so nam predstavile nekoliko drugačen koncept, pri čemer gre za visoko speto pričesko z XXL-volumnom. Blagovni znamki Altuzarra in Rag and Bone pa sta nam predstavili pričesko z asimetrično sredinsko prečo v kombinaciji z daljšimi, razposajenimi in nekoliko valovitimi lasmi, ki se je odlično skladala z novo kolekcijo oblačil za jesen/zimo.

Nove pričeske iz New Yorka

Na znameniti modni reviji smo si ogledali številne zanimive pričeske in za vas izbrali najbolj izstopajoče. Pri tem smo se osredotočili na pričeske, ki so drugačne, eksotične, ekstravagantne in ki pritegnejo pozornost – in nismo bili razočarani. Vrhunski lasni stilisti so dokazali, da se na modnih revijah ne izpolnijo samo najvišja pričakovanja v svetu mode, temveč tudi pri stilskem oblikovanju las, ki odraža umetniško kreativnost in izvirnost. Pri blagovni znamki Rodarte smo videli pričesko v stilu navideznega boba z velikim volumnom ter v kombinaciji z zanimivimi okrasnimi broškami.

Son Jung Wan nam je predstavila umetniško združitev visoko spete pričeske in spletenih kitk, Lela Rose nas je navdušila z zelo velikimi kodri. To je samo nekaj zanimivih pričesk na letošnjem modnem dogodku.

Trendovske pričeske 2012/2013 iz New Yorka

Spletne povezave:

Vse o Newyorškem tednu mode >> nymag.com/fashion

Vse, kar morate vedeti o Newyorškem tednu mode >> style.com