Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Nove ideje za visokospete pričeske

Visokospete pričeske so zanimiva možnost za različne priložnosti, ko si želimo več kot samo klasičen čop ali umirjeno figo. V nadaljevanju vam bomo predstavili mladostne in razigrane pričeske, ki smo jih opazili pri zvezdnicah, pri čemer nas je še posebno navdušila Willa Holland. Poleg tega vam bomo zaupali, kako lahko takšno čudovito kreacijo povsem preprosto ustvarite sami. 

Moderne visokospete pričeske so kreativne, preproste, mladostne in razigrane. Lahko jih dopolnite s spletenimi kitkami, ornamenti, zvitki ali kolutki, zanimive so tudi takšne v stilu undone, ki odražajo mladostno razposajenost in svobodno izraznost. Poleg tega jih lahko oblikujete povsem enostavno.

Visokospete pričeske z zavitki in kolutki

Igralka Willa Holland se nam je predstavila s čudovito visokospeto pričesko s sapico vetra v laseh. Njena pričeska v stilu undone je šarmantna, lahkotna in razposajena (slika zgoraj in spodaj). Na zadnjem delu lasišča je dopolnjena s tehniko oblikovanja kolutkov in zavitkov. To je pričeska, ki jo boste ustvarili v trenutku, poleg tega je zelo raznolika. Potrebujete zgolj nekaj sponk in ''pravi zavoj'' in že lahko ustvarite povsem edinstveno kreacijo z individualnim stilom. V nadaljevanju vam bomo predstavili, kako lahko tudi vi ustvarite umetniško kreacijo v stilu Wille Holland. Z našimi stilskimi navodili vam bo to zlahka uspelo.

Navodila: Visokospeta pričeska v stilu Wille Holland

Visoko spete pričeske

Willa Holland si je omislila mladostno visokospeto pričesko v stilu undone

1. Na lase nanesite peno v velikosti lešnika, s čimer boste poskrbeli za izrazito strukturo in oprijemljivost. Tako boste lase veliko lažje oblikovali in spletli kitke.
2. Ustvarite sredinsko prečo in na levi in desni strani ločite za dlan širok pramen.
3.
Preostale lase počešite nazaj, nato jih zavijte v poljubno velike kolutke in pritrdite s sponkami na zadnjem delu lasišča.
4.
Preostale lase počešite povsem gladko in ob strani utrdite s sponkami, tako da jih skrijete pod zavitimi pramenčki.
5.
Nekaj pramenčkov izvlecite, s čimer boste poudarili lahkotno razigranost.
6.
Na koncu nanesite še lak za lase.

Ustvarjanje kolutkov ali spletanje kitk in ornamentov … izbiro prepuščamo vam! V galeriji vam predstavljamo najlepše pričeske za inspiracijo, dodali smo tudi navodila za stilsko oblikovanje.

Visokospete pričeske z navodili

V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov strokovnjak za lase Armin Morbach predstavil zanimive nasvete, ki vam bodo v pomoč pri ustvarjanju visokospetih pričesk. 


Navodila za ustvarjanje pričesk >> Visokospete pričeske