Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Najlepše visoko spete pričeske za kodraste lase

Visoko spete pričeske niso primerne samo za povsem gladke in zravnane lase. Ustvarite jih lahko tudi s kodrastimi lasmi. V nadaljevanju vam predstavljamo izbor najlepših pričesk, ki so nadvse trendovske in predvsem ustvarjene za kodre. 

Ali so kodrasti lasje najlepši, če jih nosimo spuščene? Ne, nikakor ne! Kodri lepo pridejo do izraza tudi, če jih oblikujete v visoko speto pričesko. Pri tem jih sploh ni treba zravnati in ukrotiti. V tem primeru pridejo še posebno lepo do izraza, saj posamezni kodri s svojo tipično prepoznavno obliko pričeski podelijo razigrano noto. Tako bodo tudi povsem enostavne visoko spete pričeske prava paša za oči. Za vas smo izbrali najlepše kreacije, ki vam jih predstavljamo v galeriji.

Da bo takšna pričeska izjemno privlačna, je pomembno, da imajo kodri lepo obliko, da lepo padajo in da niso preveč razmršeni. Lase boste najlažje obvladali in jih ukrotili, če jim boste redno namenili dodatno nego in jih razvajali. Priporočamo vam, da enkrat do dvakrat tedensko uporabite negovalno masko. Lase umijte in na še mokre lase nanesite balzam ali gel za kodre. Tako bodo ohranili svojo elastičnost, obenem bodo imeli zdrav lesk. Nasvet: Pri sušenju uporabite nastavek v obliki bučke. Kodri bodo tako ohranili svojo tipično obliko, saj se bo topel zrak lepo porazdelil, s čimer ne boste ustvarili razmršenega videza.

Visoko spete pričeske za kodraste lase