hairstyles-classic-chignon
Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Figa – čudovita pričeska številnih možnosti

Predstavljamo vam zelo zanimivo stilsko pričesko, ki je lahko strogo počesana in umeščena visoko na lasišču ali nekoliko nižje, lahko tudi na zatilju, ob strani ali na sredini. To je stilska figa, ki je lahko resna, strogo počesana in dosledno urejena ali pa igriva in razposajena, v stilu undone. Figa omogoča veliko izraznih možnosti in je vse prej kot dolgočasna! Dovolite, da vas naši stilski predlogi prevzamejo in navdihnejo.

Med najbolj priljubljenimi pričeskami je zagotovo čop, saj je zelo praktičen in enostaven, tako da ga lahko ustvarite v samo nekaj trenutkih. Toda ljubka in stilsko dovršena figa v ničemer ne zaostaja. Poleg tega se lahko čop z enim samim zavojem spremeni v zanimivo in razkošno figo, ki pritegne pozornost. Lahko bi rekli, da je figa pravi stilski kameleon, ki preseneča zaradi svoje raznolikosti in pestrih oblik.

Figa – raznolika, elegantna in stilsko dovršena pričeska

Spoznajte brezčasno in elegantno pričesko najrazličnejših stilskih možnosti:

• V primerjavi s čopom lahko figo umestite tudi nekoliko bolj ob strani. S tem boste ustvarili moderno različico, ki je praktična tudi zato, ker lasje ne bodo padali na obraz in vas motili pri delu, obenem pa bo vaš videz povsem urejen.

• Če je figa umeščena ob strani in nekoliko nižje, na zatilju, deluje zelo zapeljivo, hkrati pa so lasje lepo počesani z obraza.

• Si želite bolj razkošne fige, ki bo poskrbela za prepoznavnost in vas postavila v središče dogajanja? Potem lahko uporabite blazinico, ki bo poskrbela za dodatno dimenzijo in glamur.

• Figo lahko popestrite tako, da si na primer omislite različne modne dodatke ali pa lase povsem gladko povežete v elegantno figo z visokim sijajem, ki ga boste ustvarili z gelom.

• Če so vam všeč nekoliko bolj razigrane in živahne fige, ki obenem poskrbijo za zanimiv kontrast k elegantni obleki, si lahko omislite tudi takšno v stilu undone. V tem primeru iz fige izvlecite nekaj stranskih pramenov ali pa jo oblikujte nekoliko bolj sproščeno.

Figa spada med najbolj preproste visokospete pričeske. Lase lahko glede na dolžino in vaš okus oblikujete v zavite polžke, jih spletete v kitke ali natupirate in tako ustvarite različne stilske variante. Vse, kar potrebujete, je nekaj domišljije in navdih.

V videoposnetku vam bo Schwarzkopfov stilist Armin Morbach predstavil tri različne stilske fige. V galeriji pa si lahko ogledate zanimive zvezdniške fige, ki jih lahko ustvarite tudi vi.

Video: Kako ustvariti tri različne fige

Stilske ideje za figo