updo-hairstyles-guide-2
Oblikovanje las | Visoko spete pričeske

Visokospete pričeske 2015: Manj je več!

Bodite v skladu z utripom sodobnega časa in si v letu 2015 omislite trendovsko visokospeto pričesko, ki jo odlikujeta minimalistični stil in naraven videz. V nadaljevanju vam predstavljamo zanimiv izbor zvezdniških pričesk z nežno sapico vetra v laseh, ki so mladostne, skuštrane in razigrane

Haley Bennett je zase našla pričesko, ki je kot ustvarjena zanjo. To je minimalistična visokospeta pričeska, ki jo lepo dopolni razkuštran frufru z razigranimi in asimetrično postriženimi resicami, ljubko podobo pa zakroži očarljiv nasmešek, ki poudari prelepe obrazne poteze. Takšen stil bi najbolje opisali z besedami zadržano, umirjeno, minimalistično. Nežna in subtilna izrazna nota v največji možni meri opredeljuje stilsko naravnanost 2015. V galeriji vam prestavljamo izbor minimalističnih pričesk, ki navdušujejo s preprostimi linijami in mladostnim videzom, zato ne preseneča, da so pri zvezdnicah zelo priljubljene.

Visokospete pričeske 2015

Visokospete pričeske 2015 so zelo preproste

Preprosta pričeska pristaja sleherni ženski in se lahko nosi z majčko kot tudi z elegantnim suknjičem. Osnova za trendovsko visokospeto pričesko 2015 je stil undone, ki ga odlikuje mladosten, razigran in nekoliko bolj razkuštran stil, povsem v skladu z rekom: ''Popolno je vse, kar ni popolno.'' Armin Morbach vam bo v nadaljevanju predstavil preprosta stilska navodila, ki vam bodo v pomoč. Tako boste zlahka ustvarili minimalistično visokospeto pričesko, ki bo v skladu z najnovejšimi trendi.

Video: Kako ustvariti pričesko v stilu undone