men-hairstyle-surfer-style
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Moške pričeske: Srfarski stil

Peščeni kodri niso priljubljeni samo pri ženskah, srfarski stil je priljubljen tudi pri moških. V nadaljevanju vam bomo povedali, kako ta stil lahko spremenite tako, da je primeren tudi za običajno vsakodnevno življenje v urbanem mestu, poleg tega boste izvedeli, da si ga lahko omislite pri vseh dolžinah las. 

Kaj je značilno za srfarski stil? Zagorela polt? Pisana majčka s havajskimi motivi? Deska za srfanje? Pravzaprav niti ne. Za ta stil so najbolj značilni lasje, ki imajo zaradi sonca, vetra in slane vode svojo prepoznavno in edinstveno obliko. Peščeni kodri odražajo lahkotnost, sproščenost in življenjski slog deskarjev, ki življenje večinoma preživljajo na plaži. Prav to si lahko s pričesko v srfarskem stilu pričarajo tudi moški v urbanih mestih, saj je rahlo valovita struktura, ki je značilna za ta stil, zelo moderna. Poleg tega je takšna pričeska zelo primerna za običajen dan, obenem jo ustvarite v trenutku. Ustvari tudi lahkoten občutek dopusta na plaži.

Tipična srfarska pričeska

Najbolj prepoznavna lastnost srfarskega stila je naraven videz. Za ta stil vsekakor niso značilni stroga preča, močno postriženi lasje ali povsem dosledno in natančno počesani lasje na eno stran. To je lahkotna, razigrana in mladostna pričeska, ki spominja na sapico vetra v laseh in občutek slane vode na koži. Ta občutek z oprijemljivo strukturo in matiranim videzom odraža rahlo valovita struktura, ki spominja na morske valove. Lasje so nekoliko pobeljeni od sonca, konice in preostala dolžina las so naravno posvetljeni.

Si takšen občutek želite tudi vi? Vendar nikjer na obzorju ne vidite plaže? Brez skrbi, to vam bo uspelo tudi v mestu. Vse, kar potrebujete, je pravilno stilsko oblikovanje. V nadaljevanju vam bomo predstavili najlepše srfarske pričeske, ki jih lahko ustvarite tudi sami.

Srfarski stil za moške