mens-hairstyles-trends-2015
Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Milano Moda Uomo 2015: Nove trendovske pričeske

"Kdaj bo spet vroče poletje?" Občutek imamo, da prav kmalu! Moške pričeske in novi trendi za pomlad/poletje 2016 namreč že zdaj dvigajo temperaturo. To so pričeske, ki jih zlahka povežemo z glasbo, saj spominjajo na glasbene virtuoze.

Kaj imajo glasba in lasje skupnega? Točno, oboje je stvar okusa! Letošnji milanski teden mode je vsekakor dokazal izjemen občutek in dober okus, kar ne velja samo za zapovedane modne trende, ki jih vsako leto ustoliči prestižni dogodek, temveč tudi za pričeske, ki bodo prevladovale v naslednji sezoni pomlad/poletje 2016. To so pričeske, ki so zelo melodične: gobica z nežnimi linijami, moderna gel pričeska in eleganten čop z melodijo v laseh … To so obenem pričeske, ki so se zapisale v glasbeno zgodovino, sedaj pa so na 'glasbenih' lestvicah priljubljenosti ponovno zelo visoko. V galeriji boste lahko spoznali pevce, zvezdnike in umetnike, ki bodo narekovali nove modne trende moških pričesk.

Milano Moda Uomo 2015 – Milanski teden mode 2015

Milano Moda Uomo 2015: S trakovi in modnimi bandanami

Milano Moda Uomo 2015
© Getty Images

V znamenju bandane oziroma širokega traku za lase: Na tednu mode v Milanu je bila bandana v kombinaciji s skuštranimi lasmi v središču pozornosti

Pričeska s širokim trakom spominja na rokerski stil in je ponovno v modi. Lase oblikujte v stilu undone (razkuštran videz), nato pa si okrog glave zavežite širok trak (bandana), ki naj bo črne barve. Celotno podobo lahko dopolnite z usnjeno jakno ali srajco iz džinsa v ponošenem videzu. Takšen supercool videz smo lahko opazili pri italijanski blagovni znamki N°21.

Imate težave pri zavezovanju traku? Z našimi nasveti bo to povsem enostavno:


1. Bandano (standardna velikost 60 x 60 cm) na ravni površini diagonalno prepognite na sredini.

2. Konce bandane postopoma upogibajte, dokler ne ustvarite tipične oblike širokega traku za lase, ki meri približno šest centimetrov.

3. Bandano previdno dvignite, da ne pokvarite strukture. Položite jo okrog glave, nato pa jo povsem narahlo zavežite na zadnjem delu lasišča.