Oblikovanje las | Trendovske moške pričeske

Pričeske za moške 2016

Moški ima na voljo številne možnosti. V tem letu bodo moški imeli povsem proste roke pri izbiri in oblikovanju pričeske, ki je lahko kratko postrižena ali z dolgimi lasmi, pogumna, moderna ali povsem naravna. Sodobne trendovske pričeske, ki prihajajo z novo sezono, izpolnjujejo vse te kriterije in presegajo stilske konvencije. V nadaljevanju vam bomo predstavili moške pričeske, ki bodo zaznamovale leto 2016.

Kaj naredi moškega moškega? Glasbena legenda Herbert Grönemeyer se to sprašuje še danes. Vendar to sploh ne preseneča, saj se definicija pogosto spreminja. Morda se odgovor skriva prav v tem spoznanju. Moški imajo svojo lastno glavo in prav zato tudi sami želijo odločati o tem, kakšno pričesko bodo izbrali. Trendovske pričeske 2016 so po meri ukrojene za to željo. Ponujajo različno dolžino las, nove barve in pramene v kombinaciji z opaznimi modnimi dodatki in še bi lahko naštevali. Vsekakor odločitev o tem, kakšno pričesko boste izbrali, prepuščamo vam. Navsezadnje to naredi moškega moškega.

V galeriji vam predstavljamo nekaj najlepših moških pričesk v letu 2016.

Pričeske za moške 2016

Trendovske pričeske 2016: Ledena blond

Daddy cool: Hladna blond je v letu 2016 zelo priljubljena tudi pri moških

Klasična črna in rjava barva las sta v svetu moških pričesk prevladovali precej časa. V letu 2016 se bo ustaljenim trendovskim barvam pridružila še ledena blond. Barvna paleta ledenih blond odtenkov je zelo široka, med drugim vključuje tudi platinasto, ki je primerna za kratke kot tudi srednje dolge lase pri moških. Moderen barvni odtenek v primerjavi s temnejšimi odtenki vnaša čudovito osvežitev, saj deluje nadvse mladostno in moderno. V prihodnji sezoni se lahko predstavite z zanimivo svetlo barvo, zagotavljamo vam, da nikogar ne bo pustila hladnega.