Okrogle lasne sponke
Oblikovanje las | Trak za lase

Trendovski modni dodatki: Filigranske sponke geometričnih oblik

Filigranske sponke z najrazličnejšimi geometričnimi oblikami so poskrbele za pravo senzacijo. Največja prednost: Trendovski modni dodatki tudi najbolj preprosto pričesko spremenijo v umetniško kreacijo. Polepšajte svojo pričesko z modernimi sponkami!

Sponke geometričnih oblik

Filigranska sponka trikotne oblike podeli tej preprosti pričeski moderno noto

Kako lahko preoblikujete vsakdanjo pričesko in ji podelite moderen videz z eno samo potezo? Zelo preprosto je – potrebujete samo prave modne dodatke. Trenutno so najbolj priljubljene filigranske sponke nenavadnih geometričnih oblik. Vendar pa nismo edini: Celo na spletnih straneh, kot je Pinterest, so takšne moderne sponke pravi trend. Na kaj moramo biti pozorni? Nove modne sponke so pogosto okroglih ali trikotnih oblik, narejene pa so iz kovine – v zlatih, rožnato zlatih ali srebrnih odtenkih. Drži, da jih marsikdo najbrž povezuje s pričeskami za deklice. To pa ne velja za geometrične oblike, kot bomo dokazali spodaj. Razkrili bomo tudi, kako lahko oblikujete pričesko in poskrbite za stilsko nadgradnjo.

Bodite v skladu z najnovejšimi trendi: Kako oblikovati pričesko z geometrično sponko

Sponke geometričnih oblik

Okrasne sponke si lahko omislite tudi pri kratki dolžini las

Filigranske sponke z različnimi geometričnimi oblikami pridejo najlepše do izraza pri preprostih pričeskah. Rezultat: Moderen in urejen ter povsem neprisiljen videz.

Stilsko oblikovanje: Povežite zgornje lase – oblikujte dva široka pramena na levi in desni strani in ju spnite na zadnjem delu glave, bodisi s sponko ali s tanko gumico. Nasvet: Uporabite gumico v barvi, ki je podobna vašim lasem, saj tako ne bo vidna. Nato v predelu gumice vstavite sponko. Za obstojnost na koncu uporabite še lak za lase.

Nasvet za stilsko oblikovanje: Manj ko je pričeska urejena in dosledno oblikovana, lepše bo prišla do izraza geometrična sponka. Ob straneh izvlecite nekaj pramenčkov, da lepo padajo in obkrožajo obraz. Pričesko na koncu oblikujte s prsti in že ste gotovi.