Oblikovanje las | Trak za lase

Osupljiva preprostost: poletne pričeske 2011

Poletje je čudovit čas, in želimo uživati v vsakem trenutku. Zato nimamo časa za dolgotrajne in zapletene pričeske, ki nam ukradejo veliko dragocenega časa. Preproste poletne pričeske lahko pričarate hitro, primerne pa so za vse priložnosti. Predstavili vam bomo najlepše zvezdniške pričeske in vam zaupali, kako lahko takšno pričesko ustvarite sami.

Poletne pričeske morajo biti čim bolj preproste. Tako menijo tudi mnoge znane zvezdnice. V preteklih tednih smo na rdeči preprogi opazili veliko očarljivih, vendar stilsko preprostih pričesk.

Osupljive poletne pričeske

Zelo primerne za poletje so visoko spete pričeske. Lasje se tako v vročini ne bodo lepili na kožo, nežna sapica vetra pa nas lahko nežno hladi po vratu. Lep primer poletne pričeske je preprosta stilska pričeska, ki nam jo je prikazala Rosie Huntington-Whiteley, ki je znana po svoji vlogi v filmu Transformers. Modne izvedenke, kot na primer manekenka Cara Delevingne, so svoje pričeske okrasile z nežnim trakom ali obročkom za lase. Zelo trendovske v tem poletju so tudi spletene pričeske.

Zvezdniške pričeske za vsako priložnost

Ne glede na to, ali so lasje spleteni, zasukani ali stilsko 'neurejeni' …, poznamo popolno pričesko za vse priložnosti, od večerne zabave do nočnega kluba. V galeriji vam bomo prikazali najlepše pričeske zvezdnic in vam zaupali, kako boste v samo nekaj korakih ustvarili podobno zvezdniško pričesko.

Galerija: Poletne pričeske za vas

Odkrijte: Trak za lase Poletje