hair-jewelry
Oblikovanje las | Trak za lase

Nakit za lase za vsakogar

Nakit za lase in modni dodatki prav gotovo predstavljajo piko na i vsake kreacije. Sponke, obročki in trakovi niso samo lepi dodatki, temveč imajo tudi povsem praktično funkcijo, saj nežno krotijo in oblikujejo še tako divje pramene.

Rosamunde Pike
© Getty Images

Rosamunde Pike (An Education) je zasijala v vsem svojem blišču in pri tem ji je modni nakit prav gotovo zelo pomagal

Zvezdnice, kot Kate Moss, vedo, kako lahko svojemu videzu podelijo nekaj glamuroznega, in v ta namen uporabljajo ustrezne modne dodatke; pentlje, perjanice, rožice in še kaj drugega. Pri tem je treba upoštevati zlato pravilo, ki pravi ''manj je več''! Preveč modnih dodatkov doseže ravno nasproten učinek. Pazite na to, da se barve modnih dodatkov za lase skladajo z barvo ročne torbice, laka za nohte itd. Pri tem je vseeno, ali nosite kratko pričesko v stilu pixie ali kodrasto grivo. Z lepimi sponkami, zanimivimi obročki za lase, mini klobuki ali barvnimi trakovi dosežete čudovit glamurozen učinek. Pomagate si lahko z modnimi dodatki, ki ne stanejo veliko, vendar imajo čudovit učinek, kar se izrazi še posebno v času prehoda s kratkih las na dolge.

Galerija: tako nakit nosijo zvezdnice

Nasvet:

Nakit za lase, ki je narejen iz mehkih materialov, kot na primer iz svile ali tankega usnja, lahko zaradi svoje strukture zdrsne iz sveže umitih las. Če želite nositi modne dodatke v svojih laseh, vam priporočamo, da uporabite peno za utrjevanje, gel ali lak za lase.

Sorodni članki