Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Pričeske 2014 – po izbiri modnih oblikovalcev

Novi trend pričesk za leto 2014 bi lahko opisali kot neodločnost ali še bolje rečeno ''pestra izbira najrazličnejših izraznih možnosti''. To je sicer izraz za ambivalentnost in obotavljanje, toda lahko ga razumemo tudi kot izraz svobodomiselnosti, proste izraznosti, neobremenjenosti in kreativnosti. Pogum in zadržanost sta v letu 2014 z roko v roki, saj so v ospredju ekstravagantne pričeske kot tudi nekoliko bolj umirjene klasične.

V tem trenutku že vemo, kakšne bodo trendovske pričeske v letu 2014, saj smo si jih lahko v zadnjih mesecih ogledali na številnih modnih revijah in si tako ustvarili popolno sliko.
Zagotovo ne boste sprejeli napačne odločitve, če se boste v letu 2014 odločili obdržati stil, ki je narekoval modne trende že v letu 2013. Veliko stilskih elementov se bo namreč ohranilo. Toda v novem letu bomo zagotovo spoznali tudi veliko atraktivnih in drznih trendov, ki bodo narekovali nove smernice. Vse v življenju ima dve plati, kar velja tudi za pričeske, ki so lahko nekoliko bolj divje, ekstravagantne in opazne ali pa povsem umirjene in klasične.

Pričeske 2014: Nasprotja, ki se privlačijo

Pričeske 2014

Jeseni 2013 so modni oblikovalci predstavili trende za 2014

V letu 2014 bodo v ospredju barve, struktura in stilsko oblikovanje – toda brez ene same izrazite usmeritve. Platinasta blond bo enako trendovska kot klasični rjavi odtenki. Dolgi spuščeni lasje ali pričeska v stilu wet-look – odločitev prepuščamo vam, verjamemo pa, da ne bo težka, saj sta obe pričeski enako moderni. Lahko si boste omislili tudi trendovski blunt cut z dosledno postriženimi ravnimi linijami, ki bo poskrbel za pozornost pa tudi klasični frufru.

Najlepše trende za 2014 vam predstavljamo v galeriji.

Pričeske 2014