Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Srednja dolžina las: Čudovite pričeske za srednje dolge lase

Stilska elita se je odločila za srednjo dolžino. Pričeske s srednje dolgimi lasmi so trenutno v modi – in to ne brez razloga. Zanimiva trendovska dolžina pride lepo do izraza tako pri finih in tankih kot tudi pri bolj močnih laseh. Za koga je primerna? Lahko bi rekli, da skoraj za vsakogar. V nadaljevanju vam predstavljamo vsestransko pričesko z različnimi stilskimi možnostmi in najlepše pričeske, ki jih lahko ustvarite sami. 

Menite, da so dolgi lasje preveč dolgočasni, kratka pričeska pa preveč drzna? V tem primeru se lahko odločite za zlato sredino, ki je najboljša odločitev. V to kategorijo spadajo pričeske z dolžino las do brade in do ključnice (clavi-cut). Izbira različnih pričesk, stilov in različnih možnosti je zelo velika: vse od gladkih las, kodrastih finih, tankih, rokerskih, lahkotnih in razigranih do razkošnih … Trendovska dolžina ima kar nekaj asov v rokavu, na katere lahko stavite v različnih položajih (dobro se obnese v idealnih razmerah, ko uspe vsaka pričeska; primerna pa je tudi ob slabem dnevu za pričesko). 

 


Srednja dolžina las je vaša priljubljena dolžina, ker …

… ni samo super moderna, ampak je tudi super praktična

… je prepričljiva zaradi svoje raznolikosti in stoodstotne primernosti za običajen dan

… vam v trenutku pričara povsem nov videz in obenem ne zahteva pretirane nege

… ker ni potrebno pogosto striženje – je sinonim trajnosti

… ker lepo pristaja gostim in tankim lasem

… ker odlično pristaja k skoraj vsem oblikam obraza in različnim barvam za lase

Ne verjamete? V slikovni galeriji vam bomo posredovali dokaze za to. Oglejte si čudovite pričeske za srednjo dolžino las!

 

Čudovite pričeske za srednjo dolžino las