Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

V središču pozornosti: Pričeske s srednjo dolžino las

S srednjo dolžino las boste zelo trendovski in v središču pozornosti. To je dolžina, ki ni predolga in ne prekratka, zato je izjemno praktična, stilska in raznolika. Prav zato ne preseneča, da pričeska s srednjo dolžino predstavlja eno izmed naših trendovskih pričesk v letu 2016. V nadaljevanju vam bomo predstavili izbor najlepših!

V bližnji prihodnosti si ni treba beliti glave zaradi odločitve o dolgih ali kratkih laseh. Prava izbira je namreč zlata sredina, kar še posebno velja za srednjo dolžino las. Kako je to videti? O tem odločate sami z izbiro lastne kreacije. Stil vaše pričeske bo odvisen od tega, pri kateri dolžini boste ostrigli lase. V skladu s tem je lahko pričeska elegantna, ekstravagantna ali nekoliko bolj subtilna. S stilom pričeske lahko uskladite tudi svojo garderobo. Tako ste lahko kakšen dan povsem v znamenju romantičnega vzdušja, spet drugič si lahko privoščite športnoeleganten videz, ki združuje športni duh in lahkotno ležernost; takšna kombinacija deluje predvsem nekonvencionalno in lahkotno. 

Sposobnost transformacije je zagotovo velika prednost srednje dolžine las. Poleg tega se najde zlata sredina za vsak tip in vsak okus. Vabimo vas, da se tudi vi odločite za pričesko s srednjo dolžino, v galeriji pa si lahko ogledate izbor najlepših kreacij. 

Pričeske s srednjo dolžino las