Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Pričeske za lase z dolžino do ramen

To je pričeska, ki pooseblja pravo dolžino, pri čemer gre za zlato sredino. Lasje oziroma konice segajo do ramen. Srednja dolžina je ponovno v središču pozornosti, kar zaradi široke izbire trendovskih pričesk, ki si jih lahko v tem primeru privoščite, nikakor ne preseneča.

Dolgi lasje? Ali morda rajši kratka pričeska? Lahko se odločite tudi za srednjo pot. Modno ozaveščene ženske se odločajo za dolžino do ramen. Srednja dolžina ima številne prednosti, predvsem pa omogoča stilsko raznolikost. Lase lahko postrižete stopničasto ali povsem ravno. Če se odločite za 'midi-look', je pri izbiri pričeske najbolj pomembna struktura. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kaj najbolje pristaja ženskam, ki imajo fine tanke lase in tistim z močnejšimi in bolj gostimi lasmi.

Dolžina do ramen pri močnejših in gostih laseh

V tem primeru lahko vnesete lahkotnost in si omislite stopničasto postriženo pričesko (glej sliko zgoraj), ki deluje nekoliko bolj energično. Različna dolžina las pričeski podeli razgibanost, konice so v tem primeru postrižene na stopničke in zato nežno padajo na ramena. Pomembno je, da so posamezne stopničke usklajene, s čimer se ustvari harmonija nežnih prehodov. Še majhen nasvet: Omislite si daljši frufru, ki bo pričeski podelil šarm in moderno noto.

Dolžina do ramen pri finih tankih laseh

Pričeske za lase z dolžino do ramen

Ljubko: Srednja dolžina las s frufrujem in z nežnimi kodri

Če imate fine tanke lase s srednjo dolžino, vam bodo lepo pristajale geometrične ali ravno postrižene pričeske. Dolžina las do ramen dopušča številne možnosti za stilsko oblikovanje, še posebej lahko eksperimentirate s frufrujem (glej sliko levo). V tem primeru vam ne priporočamo stopničasto postriženih konic, saj to pri tankih laseh ne bi prišlo lepo do izraza. Lase postrizite na enako dolžino, tako bodo delovali bolj polno, obenem pa bodo imeli lepšo strukturo. Nasvet za stilsko oblikovanje: Nežni kodri bodo ustvarili dodaten volumen, poleg tega bo pričeska delovala še bolj elegantno.

V galeriji vam bomo predstavili, kakšne pričeske so še posebej primerne za srednjo dolžino las.

Pričeske za srednjo dolžino las

Dolžina las do ramen: Pričeska s prečo

Od srednje dolžine las do rahlo kodrastega paža

Poosebljena raznolikost: Z razigranimi, mehkimi kodri se pričeska s srednjo dolžino las spremeni v trendovski paž z valovito strukturo

Ne glede na to, ali imate tanke ali močnejše lase – pričesko z dolžino las do ramen lahko hitro spremenite v trendovski paž z valovito strukturo.

Si kdaj želite še kaj drugega, kot samo pričesko z dolžino do ramen? S kodri, ki optično skrajšajo dolžino, boste za spremembo ustvarili pričesko z dolžino las do brade z izrazitim volumnom.

Armin Morbach vam bo v videoposnetku zaupal, kako lahko ustvarite povsem naravno pričesko z mehkimi kodri, ki pričarajo valovito strukturo.

Videoposnetek: Kako si lahko pričarate povsem naravne kodre v laseh