Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Pet hitrih pričesk za srednje dolge lase

Veseli ponedeljek! Najboljša novica za začetek tedna: Brez težav lahko poležite malo dlje. Z našimi petimi pričeskami, ki so ustvarjene za ponedeljkovo jutro, boste pripravljeni v trenutku – v manj kot petih minutah boste povsem nared. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kako to deluje pri srednje dolgih laseh. 

Če se zabavate, čas beži zelo hitro. Konec tedna je hitro naokrog in kmalu se oglasi budilka, ki kliče k običajnim vsakodnevnim opravilom (šola, fakulteta, služba …). Ob tem pogosto pomislimo: ''Samo še pet minut.'' Teh pet minut, morda celo še nekaj več, vam želimo zdaj podariti mi. Kako? Tako, da boste prihranili čas, ki ga potrebujete za stilsko oblikovanje pričeske. Brez skrbi, zaradi tega ne boste nič manj atraktivni. Naše pričeske, ki jih ustvarite v le petih minutah, so ustvarjene v trenutku, poleg tega so preproste in obenem stilsko dovršene. Trendovske pričeske, ki vam jih bomo predstavili v galeriji, so popolna izbira za srednjo dolžino las in so na prvi pogled videti bolj zapletene, kot so dejansko. 

Imate pet minut časa? V galeriji vam predstavljamo pet pričesk, ki so po našem izboru ustvarjene v petih minutah … Čas teče!

 

Pet hitrih pričesk za srednjo dolžino las

Dodatni nasveti, ki vam bodo v pomoč, da boste pričesko ustvarili še hitreje

- Vse, kar lahko narediš danes, ne odlašaj na jutri. Tako pravi pregovor. V prenesenem pomenu to pomeni: Da zjutraj prihranite čas, lahko določene predpriprave za stilsko oblikovanje pričeske opravite že večer pred tem, pri tem imamo v mislih na primer umivanje las. Praktični vidik: Lasje naslednje jutro niso več tako razigrani, kot neposredno po umivanju, zato jih lažje oblikujete. Tako bo pričeska dlje časa obstojna. 

- Eventualno lahko uporabite tudi suhi šampon, če zaradi časovne stiske nimate časa za umivanje s klasičnim šamponom. Tako so lasje v trenutku videti sveži, poleg tega imajo bistveno bolj oprijemljivo strukturo, ki omogoča enostavno oblikovanje.  

- Lasem privoščite izdatni lepotni spanec! Uporabite dragocene negovalne maske in jih pustite delovati čez noč. Tako boste z različnimi serumi, olji in intenzivnimi maskami dosegli boljši rezultat, obenem bodo vaši lasje imeli svilnat lesk. 

- Če želite ustvariti zapeljivo pričesko, si lahko, preden greste spat, omislite nekaj kitk. Odvisno od tega, koliko kitk boste spletli, bo tudi videz vselej nekoliko drugačen. Če boste ustvarili številne drobne kitke, ki so spletene tesno ob lasišču, boste ustvarili moderen krepast videz, manjše število kitk pa vam bo pričaralo mehko valovito strukturo. Kitke naslednje jutro preprosto razpletite, lase rahlo stresite in jih utrdite z lakom za visok lesk.