Oblikovanje las | Srednje dolgi lasje

Zlata sredina: Srednje dolge pričeske

Srednje dolgi lasje omogočajo najrazličnejše pričeske. Tako si lahko omislite stopničasto postriženo pričesko, pričesko s poletnimi kodri v stilu sonca in morja v laseh, v stilu sleek-look, z velikim volumnom in pričesko z asimetričnim ponijem pa še kaj bi lahko našli. V galeriji vam bomo predstavili najlepše zvezdniške pričeske za srednje dolge lase, ki si jih lahko pričarate tudi sami.

Le malo žensk se odloči za zelo dolge lase, ki segajo do polovice hrbta ali še dlje. Tako dolgih las si marsikatera ženska pravzaprav sploh ne želi, poleg tega pa izrazito dolgi lasje ne pristajajo vsem ženskam. Srednje dolgi lasje, ki praviloma segajo do brade ali ramen, po drugi strani zahtevajo bistveno manj nege in zamudnega stilskega oblikovanja. Srednja dolžina las je zelo praktična in lepo obdaja obraz, poleg tega je zelo primerna za ustvarjanje zanimivih stilskih pričesk. Lasje v tem primeru ne zahtevajo veliko nege, oblikovanje pričesk pa je precej preprosto, čeprav dovoljuje neskončno število možnosti.

Če menite, da so srednje dolgi lasje polovična rešitev, še enkrat dobro premislite. Zagotavljamo vam, da temu ni tako! Dejstvo je, da srednja dolžina las omogoča veliko raznolikost in najrazličnejše stilske možnosti za oblikovanje prečudovitih pričesk. V primerjavi z dolgimi in kratkimi lasmi ima dve bistveni prednosti: oblikovanje pričesk je bistveno manj zamudno kot pri dolgih laseh, v primerjavi s kratkimi pa ni potrebno tako pogosto striženje.

Optimalna nega pri srednje dolgih laseh

Pri srednje dolgih laseh se lahko hitro pojavi cepljenje konic, saj lasje segajo do ramen. Zato je za to dolžino las nega lasnih konic bistvena. Za konice lahko uporabite poseben fluid, ki bo poskrbel za izdatno nego, priporočamo pa vam tudi redno striženje konic.

Stilski nasveti za srednje dolge lase

Vosek lasem podeli lesk, pričara občutek čudovitega razkošja in omogoči dolgotrajno obstojnost. Zaradi vseh teh lastnosti je vosek odlično sredstvo za oblikovanje srednje dolgih las. Uporabite ga lahko zato, da poudarite posamezne kodre, poni ali lasne konice. Vosek preprosto nanesete na dlani, jih rahlo podrgnete in zgladite površino las, s čimer boste v trenutku ustvarili čudovit lesk. Alternativno lahko uporabite tudi lak za lesk, s katerim boste dosegli enak rezultat.

Vabimo vas, da si ogledate našo galerijo in uživate v izboru trendovskih pričesk za srednje dolge lase.

Pričeske za srednje dolge lase