Spletene pričeske za kratke lase
Oblikovanje las | Spletene pričeske

Spletanje kratkih las: Najlepše spletene pričeske za kratke lase

Mislite, da je spletanje kratkih las zahtevno? To ne drži vedno. V nadaljevanju vam predstavljamo spletene pričeske, ki so primerne tudi za kratke lase, njihovo stilsko oblikovanje pa je povsem enostavno.

Romantično, lahkotno ali drzno: Spletene pričeske so izjemno priljubljene ter primerne za vse okuse in stile. V trenutku vam bodo podelile "tisto nekaj" in pri tem vam ni treba doseči popolnih in natančnih kitk. Prav tak nepopoln videz je namreč najpomembnejša značilnost trendovske spletene pričeske: Nova generacija kitk nas je očarala z lahkotnim prepletanjem, s skuštranimi pramenčki in enostavnim stilskim oblikovanjem! Vse kar potrebujete, je oprijemljiva struktura. Pri tem si lahko pomagate s peno za stilsko oblikovanje ali suhim šamponom. Poleg tega lasje ne smejo biti sveže umiti, saj bodo pri stilskem oblikovanju pregladki in spolzki. Po spletanju na lase nanesite lak za večjo obstojnost.

Presenečeni boste, kaj vse lahko ustvarite na kratkih laseh! V naši galeriji vam predstavljamo šest spletenih pričesk, ki jih lahko enostavno ustvarite tudi sami.