Oblikovanje las | Spletene pričeske

Trendovske pričeske 2016

Pogled v prihodnost: Predstavljamo vam nove trendovske pričeske za novo sezono pomlad/poletje. Vas zanima, kakšne pričeske bodo moderne v prihodnjem poletju, kako se bodo nosili modni dodatki, kateri trendi bodo v ospredju? Za vas smo pripravili pregled modnega dogajanja na priznanih modnih revijah, ki določajo nove smernice. V nadaljevanju vam predstavljamo najlepše stilske utrinke za novo sezono pomlad/poletje 2016.

Vznemirljivo, individualno in samozavestno! Za trendovske pričeske 2016 lahko zapustite znano območje udobja in tvegate. Modni stilisti priznanih modnih dogodkov, ki narekujejo trende, so se poslovili od minimalizma, ki je prevladoval v zadnjih letih. Sedaj so ponovno v ospredju pričeske, ki vzbujajo pozornost in poudarijo individualno izraznost. Skuštrane visokospete pričeske, ki spominjajo na umetniško oblikovano gnezdo v kombinaciji z napol visokospeto pričesko (glej sliko), pa tudi skuštrane visokospete fige in spletene pričeske s kitkami so med modnimi navdušenci in individualisti visoko na lestvici priljubljenosti. 

Ne pozabite: Najpomembnejši dejavnik za sezono pomlad/poletje 2016 (in tudi onkraj) so in ostajajo zdravi lasje. Vsa dejstva, nasvete in trike na temo nege las lahko najdete tukaj.

V naši hit paradi pričesk vam predstavljamo trende, ki si jih vsekakor morate zapomniti in jih ob vašem naslednjem obisku frizerskega salona zaupati frizerju.

Trendovske pričeske 2016

Novi barvni trendi 2016

Trendovske pričeske 2016

Leto 2016 bo v znamenju bakreno rdeče (opaženo pri blagovni znamki Emilio Pucci)

Nova sezona barv za lase prihaja v velikem stilu. Briljantne in razkošne barve (kot denimo slastna čokoladno rjava) so v 2016 preprosto nepogrešljive. Zelo moderni bodo tudi razkošni pigmentirani odtenki rdeče. Naša najljubša barva pa je zagotovo ekspresivna bakrena s temnejšimi odsevi.

Čarovnija se skriva v kombinaciji: Različni barvni odtenki lasem podelijo naraven videz. Zelo pomembno vlogo imajo pri blond odtenkih. V letu 2016 bodo – v nasprotju s preteklim letom, ki je bilo v znamenju hladne platinaste – v ospredju topli odtenki, ki delujejo subtilno in naravno.

Imate vprašanja? Potem vas vabimo, da odkrijete nove trende in jih preizkusite!