Oblikovanje las | Spletene pričeske

Spletene kitke za kratke pričeske

Bistveno vprašanje je, ali trendovska spletena kitka res pride do izraza samo pri dolgih laseh? Mi pravimo, da ne – in s tem razbijamo pravljični mit. Naših pet najlepših pričesk je dokaz, da spletene kitke lepo pridejo do izraza tudi pri kratkih pričeskah, vse od povsem kratko postriženih las v stilu pixie do paža. Si tudi vi želite imeti ljubke kitke? Začnite spletati! 

Klasična pričeska, ki je ponovno v modi: Spletene pričeske so trenutno zelo priljubljene – bodisi z romantično, lahkotno in ležerno bodisi z nekoliko drznejšo noto. Znane osebnosti iz sveta filma in zabave, blogerke in stilske ikone se z ljubkimi spletenimi ornamenti predstavljajo povsod (celo na rdeči preprogi). Čudoviti spleteni ornamenti pričeski v trenutku dajo posebno noto, ob tem pa ne zahtevajo doslednega oblikovanja in popolnosti. Prav to je najbolj bistveno za novi trendovski stil. Nova generacija kitk namreč navdušuje z zapeljivim videzom, lahkotnimi zavoji, svobodno izraznostjo in domiselnostjo!

Zato potrebujemo dolge lase, kajne? Ni nujno. Spleteni ornamenti pridejo lepo do izraza tudi pri kratkih pričeskah, bodisi kot majhen detajl, ki privablja poglede, bodisi kot zapeljiva povsem spletena pričeska. Začudeni boste, ko boste v naši galeriji videli, kaj vse lahko naredite iz povsem kratko postrižene pričeske v stilu pixie, paža in drugih kratkih pričesk. V galeriji vam bomo tako predstavili nekaj idej za spletanje, ki jih lahko preizkusite.

Spletene pričeske za kratke lase