Oblikovanje las | Spletene pričeske

Berlinski teden mode 2015: Najlepših pet trendovskih pričesk

To kar ponujajo Paris, New York in Milano, ima Berlin že dolgo. V času berlinskega tedna mode se nemška metropola spremeni v glavno mesto mode, ki vsako leto poleg novih smernic postreže tudi z zanimivimi trendovskimi pričeskami za prihajajočo sezono. V nadaljevanju vam bomo predstavili pet pričesk, ki so še posebej izstopale.

V Berlinu smo opazili trendovske pričeske, ki bodo narekovale letošnje modno dogajanje. Modni oblikovalci, ki so se predstavili na tradicionalnem tednu mode, točno vedo, s kakšnimi pričeskami lahko pospešijo srčni utrip modnih navdušenk. Na prestižnih revijah smo tako opazili krep pričeske, spletene kitke in gladko počesane ter povsem zravnane lase z visokim leskom v stilu sleek-look, ki so v velikem stilu zavzeli modno prizorišče, obenem pa nas zapeljivo vabijo, da jih preizkusimo že sedaj, čeprav naznanjajo modne trende prihodnje sezone. Nove pričeske so predvsem zelo zapeljive in vroče … danes, jutri in tudi naslednje poletje. V nadaljevanju vam bomo predstavili pričeske, ki predstavljajo nove trende.

Pet najlepših trendovskih pričesk na berlinskem tednu mode

Berlinski teden mode 2015: Ulični stil

Berlinski teden mode 2015

Pričeska za pogumne in drzne! Na ulicah Berlina smo opazili tudi takšen mikro frufru v kombinaciji z maksi klobukom

In kaj se lahko naučimo od Berlinčank? To bo zagotovo kreativna stilska eleganca, ki deluje zelo samozavestno in prepričljivo. V preteklosti smo lahko v nemški modni metropoli opazili vedre pričeske, ki so vzbujale občutek lahkotne razigranosti, v novi sezoni pa bo celotna podoba delovala nekoliko bolj umirjeno in resno. Takšne bodo tudi pričeske, ki bodo predvsem minimalistične in elegantne. Prevladovale bodo zanimive enobarvne kombinacije, bodisi v črni ali snežno beli. Toda tudi v tem primeru ne sme manjkati pristen, avtentični modni dodatek, ki je za ulični stil nepogrešljiv, saj doda osebno noto: Lahko si omislite mačja očala ali zelo velik klobuk z mehkimi krajci, ki deluje večdimenzionalno in poudari vašo osebnost. Pri pričeskah bodo prevladovale predvsem ravne in dosledno postrižene linije. Mikrofrufru bo tudi v tej sezoni povsem na vrhu lestvice priljubljenosti. Znano je, da katerikoli pričeski podeli močno izraznost, hladno prefinjenost in futuristično noto. Berlin predstavlja vse to in še več!