Jessica Biel s figo v obliki banane na podelitvi oskarjev 2017
Oblikovanje las | Speta banana

Figa v obliki banane: Nova trendovska pričeska

Hollywoodska zvezdnica Jessica Biel je tudi uradno nova lepotna ikona. Na slavnostni podelitvi oskarjev 2017 je soproga pevca Justina Timberlakea s svojo pričesko zasenčila celotno konkurenco. Predstavila se je v zapeljivi večerni obleki zlate barve, ki je spominjala na Kleopatro in navdušila z elegantno pričesko s figo. Za svojo podobo je vsekakor prejela številne komplimente. V nadaljevanju vam bomo zaupali, kaj je značilno za figo v obliki banane, zakaj je ta pričeska tako posebna, pa tudi kako jo lahko povsem enostavno ustvarite tudi sami. 

Klasična banana je morda nekoliko iz mode, kar je najbrž posledica tega, da je preveč strogo oblikovana, zaradi česar deluje, kot iz starih časov in morda nekoliko vzvišeno. Stilski trik, ki banano ponovno spremeni v moderno, nadvse zaželeno in oboževano pričesko, je drugačna tehnika zavijanja. Sodobna različica je nekoliko bolj lahkotno zavita, zaradi podolgovate oblike pa spominja na banano. Če boste celotno podobo dopolnili s sredinsko prečo in mačjimi očmi kot Jessica Biel, boste deležni številnih pogledov in pozornosti.

Kako ustvariti figo v obliki banane

Jessica Biel s figo v obliki banane na podelitvi oskarjev 2017 (stranski pogled)

Jessica Biel je figo v obliki banane postavila v središče modnega zanimanja

Morda se zdi, da je ta pričeska zapletena, vendar temu ni tako. Takšen stil boste povsem enostavno ustvarili v samo petih korakih in tako oblikovali sanjsko pričesko. Zaupali vam bomo, kako to gre:

  1. Ustvarite sredinsko prečo in lase počešite povsem gladko.
  2. Lase, ki morajo imeti dolžino najmanj do ramen, povežite v globoko spet čop na zadnjem delu lasišča.
  3. Čop nato v vzdolžni smeri zavijte, tako da ustvarite kombinacijo med banano in figo.
  4. Pričesko utrdite s sponkami, nato pa posamezne pramenčke nekoliko zrahljajte, da celotna podoba ne bo delovala preveč strogo.  
  5. Uporabite lak za obstojnost, ki bo poskrbel, da bo vse na svojem mestu.
Odkrijte: Speta banana

Sorodni članki