Oblikovanje las | Poroka

Usodni da! Naj se odštevanje za popolno poročno pričesko začne ...

Poroka zahteva številne priprave in dobro organizacijo, kar velja tudi za pričesko. Pri tem šteje vsaka podrobnost! V nadaljevanju vam bomo podali nekaj koristnih nasvetov za poročno pričesko, s katero boste zablesteli na najlepši dan svojega življenja, ki vam bo ostal vselej v spominu. V galeriji vam predstavljamo izbor najlepših pričesk, ki vas bodo zagotovo navdihnile.

Poroka je zagotovo eden najlepših in najbolj posebnih dogodkov v življenju. To je dan, ko si neveste želijo, da bi bilo vse popolno, edinstveno in nepozabno, kar velja tudi za poročno obleko in svečano pričesko, ki v največji meri odraža vaš osebni stil. Možnosti je veliko, zato ni tako preprosto najti najprimernejše pričeske zase. Toda zapomnite si – dovoljeno je vse, kar vam je všeč. To je lahko lahkotna pričeska z dolgimi spuščenimi in rahlo kodrastimi lasmi ali elegantna visokospeta pričeska, morda tudi spletena pričeska s kitkami. Pomembno je, da vam je pričeska všeč in da se z njo počutite samozavestno in posebno.

Priprave za nevestino popolno pričesko:

Pričeske za neveste: Štiri tedne pred poroko

Poseg v lase bi lahko opisali kot poseg v dušo, če se izrazimo nekoliko umetniško. Zato je zelo pomembno, da si vzamete dovolj časa in že predhodno razmislite, kakšne so vaše želje in pričakovanja za popolno stilsko podobo na najbolj pomemben dan v vašem življenju.

Vedeti morate, ali bo za vašo pričesko potrebna trajna ali bi morda raje imeli moderno kratko pričesko. Ali bi si želeli omisliti lasne podaljške ali pa pričarati razigran frufru, morda samo postriči konice ... Najbolje bo, če se boste posvetovali s svojo najboljšo prijateljico. Tako boste veliko lažje sprejeli pravilno odločitev.

Pričeske za neveste: Tri tedne pred poroko

Ko ste sprejeli odločitev o pričeski, se morate dogovoriti za termin pri frizerju. Najbolje bo, če bo to tri tedne pred poroko. Po novi pričeski se vedno ne počutimo najbolje, saj se je na spremembe treba privaditi. Če si boste vzeli dovolj časa, se boste navadili in pričesko vzljubili, zaradi česar se boste počutili zelo samozavestno in umirjeno.

Pričeske za neveste: Dva tedna pred poroko

Nič ni lepšega kot čudovita pričeska z visokim leskom, medtem ko narastek na pobarvanih laseh ne deluje preveč privlačno.

Najbolj primeren trenutek za osvežitev barve je 14 dni pred poroko. Svetujemo vam, da sprejmete odločitev, ali boste uporabili barvni preliv ali pa si boste omislili trajno barvo. Pri tem je zelo pomembno, kaj vam je všeč. Bolje bo, da ne eksperimentirate preveč in se odločite za svojo najljubšo barvo. Zdaj sledi izbira pravega make-upa, ki mora biti usklajen z barvo las, zato da bo celostna podoba delovala ubrano in moderno. Ne pozabite, da morate ob vseh teh pripravah uživati!

Pričeske za neveste: En teden pred poroko

Ne glede na to, ali se boste odločili za elegantno figo v razkošnem XXL-formatu, romantično spleteno pričesko v stilu Janka in Metke ali natupirano visokospeto pričesko v stilu Lady Updo – pomembno je, da vam pričeska pristaja in vam je všeč. Ob tem je treba poudariti, da je visokospeta pričeska za tovrstne priložnosti najbolj primerna in zato tudi zelo priljubljena. Če ste nekoliko bolj pogumni, se seveda lahko odločite tudi za drugačno kreacijo. Pričeske v stilu štiridesetih in šestdesetih bodo prav tako zelo primerne za nepozabno poročno noč.

Priporočamo vam, da kakšen teden pred poroko naredite ''generalko''. Tako boste odpravili vse pomanjkljivosti in dvome, hkrati pa boste preprečili, da bi na poročni dan preživljali nepotreben stres.

Pričeske za neveste: En dan pred poroko

Najbolje je, da lase umijete en dan pred poročnim obredom. Tako bodo imeli lepšo strukturo in boljšo oprijemljivost, zaradi česar boste veliko lažje oblikovali pričesko. Lase osušite tako, da jih vržete preko glave. Predhodno nanesite nekaj pene za večji volumen, s čimer boste ustvarili popolno osnovo za oblikovanje. Pomembno je, da se pričeska obdrži, ne da bi vas to motilo pri plesu in veselem praznovanju.

V videoposnetku vam bo Armin Morbach zaupal, kako lahko povsem preprosto ustvarite popolno visokospeto pričesko.

Video: Kako ustvariti visokospeto pričesko z modnimi dodatki

V galeriji vam bomo predstavili najlepše pričeske za neveste in vam podali nekaj koristnih nasvetov za stilsko oblikovanje.

Najlepše pričeske za neveste

Sorodni članki